Kinderopvang

Buitenschoolse opvang De Rietkraag 2

BSO De Rietkraag 2 in Boskoop

Introductie

De school is uit. Wat wil uw kind doen vandaag? Er is volop aanbod op BSO De Rietkraag 2. Een workshop acrobatiek volgen. Creatief zijn op het schildersdoek. Lekker dansen met de andere kinderen van de groep. Of gaan we koken vandaag?

Wat zo leuk is: het programma maken we samen

We willen zeker weten dat iedereen zich vermaakt. Want na een dag in de schoolbanken is het tijd voor ontspanning! En daarin heeft ieder kind zijn eigen behoefte. De één wil lekker creatief bezig zijn. De ander wil juist liever sporten.

Bij BSO De Rietkraag 2 speelt uw kind de hoofdrol. We bespreken met de kinderen wat ze graag willen doen. En zo komen we samen tot een creatief, gevarieerd en sportief activiteitenprogramma. Houdt uw kind van voetbal, dansen, koken of schilderen? Of toch meer van lezen, breien of theater? Wij luisteren naar de wensen van uw kind. Bovendien ontvangt u iedere maand het programma per e-mail. Zo weet u ook wat er allemaal te doen is.

Drie keer per week sporten bij BSO De Rietkraag

Op maandag, dinsdag en donderdag biedt onze gediplomeerde BSO-sportleerkracht sportlessen aan. En ook hiervoor geldt: de kinderen mogen zeggen wat ze willen doen. Klimmen in de touwen, zwieren aan de ringen, trampolinespringen, turnen, een potje voetballen. We hebben zelfs acrobatiek en een schommelboot!

Samen kom je verder dan alleen

Daarom werken we samen met de scholen in de buurt. Onze BSO bevindt zich in MFC De Plataan, tegenover de Brede school. In de Brede school vindt u de andere groepen van de BSO en basisscholen De Ichthus en De Zevensprong. Regelmatig nemen onze BSO-kinderen vriendjes mee om te spelen. Heel gezellig!

Komt u een keer kijken?

U bent van harte welkom. Belt u ons even om een afspraak te maken? Graag!

Meer informatie

Wat kost het?

Onze rekentool geeft je een beeld van wat kinderopvang jou kost.

LRK 249887484

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:30 - 18:30
Dinsdag
07:30 - 18:30
Woensdag
07:30 - 18:30
Donderdag
07:30 - 18:30
Vrijdag
07:30 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

017 221 68 16

Adres

Snijdelwijklaan 2
2771 SX Boskoop
Boskoop