Kinderopvang

Buitenschoolse opvang De Rietkraag 2

BSO De Rietkraag 2 in Boskoop

Introductie

De school is uit. Tijd om te ontspannen. Je kind wil zelf kiezen wat het gaat doen. En jij wil dat iemand op je kind let, terwijl jij nog aan het werk bent. Buitenschoolse opvang De Rietkraag 2 is voor jullie allebei de oplossing. Een buitenschoolse opvang (BSO) speciaal voor kinderen vanaf 7 jaar. En met een programma op maat.

Wat ga je doen vandaag?

Bij BSO De Rietkraag 2 speelt je kind de hoofdrol. We bespreken met de kinderen wat ze graag willen doen. En zo komen we samen tot een creatief, gevarieerd en sportief activiteitenprogramma. Houdt je kind van voetbal, dansen, koken of schilderen? Of toch meer van lezen, breien of theater? Er is volop aanbod op BSO De Rietkraag 2. Jij vindt iedere maand het programma in de ouderapp. Zo weet je dus ook wat er allemaal te doen is.

Drie keer per week sporten bij BSO De Rietkraag

Bewegen is gezond. Dus komt op maandag, dinsdag en donderdag onze gediplomeerde BSO-sportleerkracht langs. En ook hiervoor geldt: de kinderen mogen zeggen wat ze willen doen. Klimmen in de touwen, zwieren aan de ringen, trampolinespringen, turnen, een potje voetballen. We hebben zelfs acrobatiek en een schommelboot!

Samen kom je verder dan alleen

BSO De Rietkraag 2 werkt samen met de scholen in de buurt. Onze BSO bevindt zich in MFC De Plataan, tegenover de Brede school. In de Brede school zitten de andere groepen van de BSO en basisschool De Zevensprong. Regelmatig nemen onze BSO-kinderen vriendjes mee om te spelen. Heel gezellig!

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager jullie graag eens rond.

Meer informatie

LRK 249887484

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
14:00 - 18:30
Dinsdag
14:00 - 18:30
Woensdag
12:00 - 18:30
Donderdag
14:00 - 18:30
Vrijdag
12:00 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

017 221 68 16

Adres

Snijdelwijklaan 2
2771 SX Boskoop
Boskoop
  • Avatar

    Laila Boon

    Locatiemanager