Kinderopvang

Buitenschoolse opvang De Sleekoepel

BSO De Sleekoepel in Rotterdam Schiebroek

Introductie

Een gezellige locatie met een groot afgesloten buitenspeelterrein en een groene, aangrenzende speeltuin. Dát is BSO De Sleekoepel. We vinden het belangrijk dat alle kinderen het bij ons naar hun zin hebben. Met spel, activiteiten, bijzondere clinics en projecten of een uitstapje in de buurt. Bij BSO De Sleekoepel vliegt de tijd voorbij!

Aandacht voor het individuele kind bij BSO De Sleekoepel

Er gebeurt zoveel in het leven van een kind. Een nieuwe broer of zus. Een toets op school. Ruzie met een vriendin. Een verjaardag die eraan komt. Onze pedagogisch medewerkers praten met ieder kind even bij. Over de grote en kleine dingen die hem of haar bezighouden. Over de leuke en minder leuke dingen. We bouwen graag een band op met alle kinderen die bij ons komen.

Iedere leeftijdsgroep krijgt zijn eigen aanbod

Bij BSO De Sleekoepel werken we leeftijdsgericht. Dat wil niet zeggen dat uw kind alleen met leeftijdsgenoten speelt. De kinderen mogen in alle ruimtes komen en zelf kiezen met wie en waar ze gaan spelen. We zorgen wél voor een aangepast aanbod. De kleuters hebben een eigen huiskamer. En de 7-plussers hebben een chill-ruimte. Met de oudere kinderen vormen we een kinderraad, zodat ze zelf mee kunnen denken over de activiteiten die zij willen doen.

Hadden we onze natuurtuin met moestuin al genoemd?

En het atelier? En de bouwruimte? Het podium? En de rusthoek om een boekje te lezen of huiswerk te maken? Er is voor ieder kind, op ieder moment iets te doen is. En voor u hebben we een coffee-to-go wanneer u uw kind op komt halen.

Van de vakanties bij BSO De Sleekoepel maken we iets bijzonders

Tijdens vakanties werken we met thema’s waaromheen alle activiteiten worden georganiseerd. We gaan bijna iedere dag wel op stap. Kinderen leren ook veel nieuwe kinderen kennen, omdat we in vakanties samenwerken met BSO’s De Kleibende en Het Ritme. En we organiseren elk jaar de zomerspelen. Een gezellige sportdag waar alle locaties van Gro-up aan meedoen.

We werken samen

BSO De Sleekoepel haalt kinderen op van de Wilgenstamschool en Fatimaschool. Onze BSO ligt op loopafstand van de meeste scholen. En anders wordt uw kind opgehaald met ander vervoer. We werken nauw samen met de andere BSO’s van Gro-up in de wijk, scholen, verenigingen in de wijk en het Centrum voor Jeugd en Gezin.

Wilt u een kijkje komen nemen? U bent van harte welkom! Belt of mailt u voor een afspraak?

Meer informatie

LRK 117103366

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
14:45 - 18:30
Dinsdag
14:45 - 18:30
Woensdag
12:00 - 18:30
Donderdag
14:45 - 18:30
Vrijdag
14:45 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

010 218 46 80

Adres

Sleedoornlaan 35
3053 ZN Rotterdam
  • Avatar

    Trudie Stoutjesdijk

    Locatiemanager