Kinderopvang

Buitenschoolse opvang De Sporter

BSO De Sporter in Berkel en Rodenrijs

Introductie

Na een lange schooldag lekker bewegen, dat kan bij BSO De Sporter! Wij zijn er voor kinderen vanaf 7 jaar. U vindt ons op het sportcomplex van sportvereniging TOGB in Berkel en Rodenrijs. Dus we ademen sportiviteit!

School uit, het sportveld op

Voetbal, handbal, tennis: bij BSO De Sporter doen we het allemaal. School uit, het sportveld op! Kinderopvang Gro-up hecht veel waarde aan sport en bewegen. Met een buitenschoolse opvang letterlijk op het sportterrein, bieden we sportieve kinderen van 7 jaar en ouder iedere dag de kans om lekker te bewegen. Ook op regenachtige dagen want dan maken wij gebruik van de sporthal.

Kennismaken met allerlei sporten

Wij kunnen gebruikmaken van het mooie terrein van sportvereniging TOGB. Komt uw kind ook naar BSO De Sporter? Dan kan uw kind, onder begeleiding, kennismaken met verschillende sporten en sportieve spellen.

Gezonde voeding, natuur, sport en bewegen

Bij Kinderopvang Gro-up besteden we veel aandacht aan gezonde voeding, natuur, sport en bewegen. Zo organiseren we regelmatig allerlei leuke sportieve activiteiten en stimuleren we ook onze pedagogisch medewerkers hun sporttalent te ontwikkelen. Bewegen is gezond, voor jong en oud. Bovendien zorgt het voor verbinding. Nieuwsgierig geworden? Vraag een rondleiding aan, of schrijf uw kind direct in.

Meer informatie

LRK 465499090

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
14:30 - 18:30
Dinsdag
14:30 - 18:30
Woensdag
Gesloten
Donderdag
14:30 - 18:30
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 20 32 86 96

Adres

Het Hoge Land 23
2652 EA Berkel en Rodenrijs
  • Avatar

    Oscar Laguna

    Locatiemanager