Kinderopvang

Buitenschoolse opvang De Tovertuin

BSO De Tovertuin in Vleuten

Introductie

De club waar je kan skaten in het park en torens bouwen van marshmallows. Waar vrienden worden verslagen tijdens een potje tafelvoetbal of airhockey. En ook de plek waar je gewoon even lekker kunt chillen: dat is KIDSclub de Tovertuin!

Wat ga jij vandaag doen?

Kinderen vanaf 8 jaar willen meer uitdaging. gro-up begrijpt dat. En hoe leuk is het, om zelf te bedenken wat je gaat doen? Het is jouw dag! Denk en praat mee over wat we gaan doen. Samen zoeken naar oplossingen: ook dat is de KIDSclub.

De keuze is reuze

Lekker relaxen na een drukke schooldag? Dat mag natuurlijk. Of juist even al je energie en creativiteit in een nieuw dansje stoppen? Ook dat is mogelijk. Je bepaalt zelf wat je gaat doen, of niet gaat doen. En dat kan binnen of buiten: in onze loungehoek of buiten aan de plas, in het park of de gymzaal.

Lekker opgroeien bij de Tovertuin

KIDSclub de Tovertuin werkt samen met de andere opvang van gro-up: peuteropvang, kinderdagverblijf en BSO de Tovertuin. Kinderen van de BSO stappen makkelijk over naar de KIDSclub. En jonge kinderen kennen de pedagogisch medewerkers al, dus een kind kan zijn hele jeugd lekker opgroeien bij de Tovertuin.

Meer informatie

Wat kost het?

Onze rekentool geeft je een beeld van wat kinderopvang jou kost.

LRK 771993390

GGD-Rapport

Kun je deze content niet goed zien? Dan heb je waarschijnlijk voor een aantal cookies geen toestemming gegeven. Accepteer de marketingcookies om de content wel te kunnen zien. 

Akkoord

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:30 - 18:30
Dinsdag
07:30 - 18:30
Woensdag
07:30 - 18:30
Donderdag
07:30 - 18:30
Vrijdag
07:30 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

030 890 86 80

Adres

Kweektuinlaan 1
3452 SR Vleuten
Vleuterweide
  • Avatar

    Sylvia Harreveld

    Locatiemanager