Kinderopvang

Buitenschoolse opvang De Tovertuin

BSO De Tovertuin in Vleuten

Introductie

Op buitenschoolse opvang (BSO) De Tovertuin in Vleuten beleeft je kind een geweldige tijd. We hebben speelhallen voor kinderen van verschillende leeftijden. Dus hoe oud je kind ook is, er is altijd een activiteit die helemaal past bij zijn of haar leeftijd en interesses.

Wat je kind ook wil het kan op BSO De Tovertuin

De BSO moet altijd als vrije tijd voelen. Want na een lange dag school moet je kind lekker zelf kunnen beslissen wat het wil. Daar zorgt BSO De Tovertuin wij dus voor. Dat de eigen inbreng belangrijk is, komt ook terug in de kinderraad. Daar beslissen de kinderen actief mee, bijvoorbeeld over nieuw speelgoed en over uitjes tijdens de vakanties. Die vakanties zijn overigens misschien wel het allerleukst. Dan stellen we een divers programma samen met allerlei workshops en uitstapjes.

Een heerlijke plek

Ons pand is een fijne, lichte plek. De lokalen zijn ruim, waardoor er een rustige en prettige sfeer hangt. Er ligt veel leuk en uitdagend spelmateriaal. Voor sport en spel mogen we gebruikmaken van het schoolplein met sportveld of, als het hard regent, van de gymzaal. Sowieso is beweging een vast en heel belangrijk onderdeel bij ons.

Extra ondersteuning

Er is bij ons altijd een BSO plus-medewerker aanwezig. Dus kinderen die wat extra ondersteuning nodig hebben, kunnen ook bij ons terecht. We werken ook goed samen met de basisscholen in de omgeving. Dus als er op school iets belangrijks met je kind gebeurt, dan zijn we daar altijd van op de hoogte. En andersom ook.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager jullie graag eens rond.

Meer informatie

LRK 771993390

GGD-Rapport

Kun je deze content niet goed zien? Dan heb je waarschijnlijk voor een aantal cookies geen toestemming gegeven. Accepteer de marketingcookies om de content wel te kunnen zien. 

Akkoord

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:30 - 18:30
Dinsdag
07:30 - 18:30
Woensdag
07:30 - 18:30
Donderdag
07:30 - 18:30
Vrijdag
07:30 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

030 890 86 80

Adres

Kweektuinlaan 1
3452 SR Vleuten
  • Avatar

    Sylvia Harreveld

    Locatiemanager