Kinderopvang

Buitenschoolse opvang De Tovertuin

BSO De Tovertuin in Vleuten

Introductie

Plezier met Fit &, Fun

Op BSO de Tovertuin werken wij met het Fit &, Fun-programma. Wij noemen het Fit &, Fun omdat we naast allerlei sport- en spelactiviteiten ook andere activiteiten bieden. Zoals kunst en expressie, sport en bewegen, natuur, koken, drama, techniek en nog veel meer. In een cyclus van 6 tot 8 weken (van vakantie tot vakantie) bieden wij dagelijks activiteiten aan met een specifiek thema gericht op de leeftijd van uw kind. Hierbij spelen we vaak op de sportvelden of het schoolplein van basisschool de Twaalfruiter. Samen met kinderdagverblijf de Tovertuin en peuteropvang de Tovertuin. Zo bieden wij voor alle kinderen van 0 tot 13 jaar een uitdagende omgeving. Met activiteiten afgestemd op de leeftijd en interesses van uw kind.

Iedere vakantie een cool thema

Ook in de vakanties zijn er kook-, sport- en spelactiviteiten bij BSO de Tovertuin. De activiteiten zijn verbonden aan een spannend verhaal met iedere vakantie weer een ander thema. Leven als een beroemdheid. Licht en donker. Techniek. Het verhaal loopt als een rode draad door de vakanties. Onder begeleiding van onze pedagogisch medewerkers bezoeken de kinderen musea of de bibliotheek. Of gaan ze mee boodschappen doen op de markt. Laat uw kind het zelf beleven!

Opvang voor het jongere kind

Op de Tovertuin worden kinderen van vier tot en met twaalf jaar opgevangen. De kinderen worden in verschillende ruimtes opgevangen met leeftijdsgenootjes. We hebben negen verschillende kleine groepen van maximaal twintig kinderen. Zo kunnen we onze activiteiten aanpassen aan de leeftijd van uw kind. Dus veel individuele aandacht met speelgoed voor kinderen van die leeftijd.

Samenwerking

Op BSO de Tovertuin worden kinderen van basisschool de Twaalfruiter, Boomgaarden en Tuinlanden, opgevangen. Op alle dagen van de week worden de kinderen op onze locatie opgevangen. Op woensdagen en vrijdagen zijn er vaak wat minder kinderen en spelen zij samen in een aantal ruimtes.

Per 31 juli 2022 biedt gro-up op deze locatie geen kinderopvang meer aan. Wil je per 1 augustus 2022 opvang afnemen op dit adres? Dan kan je terecht bij Quadrant Kindercentra.

Meer informatie

EUR 8,03

bruto per uur*

*Dit is een geschat tarief gebaseerd op het gemiddelde van deze locatie.

LRK 771993390

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
14:00 - 18:30
Dinsdag
14:00 - 18:30
Woensdag
14:00 - 18:30
Donderdag
14:00 - 18:30
Vrijdag
14:00 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
079 346 11 80

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

030 890 86 80

Adres

Kweektuinlaan 1
3452 SR Vleuten

Dit is ons team

Heb je een van ons nodig? Bel of app!

  • Avatar

    Evelien van der Graaf

    Locatiemanager