Kinderopvang

Buitenschoolse opvang De Veldmuis

BSO De Veldmuis in De Meern

Introductie

Opvang voor na schooltijd voor je kind? Zo gepiept. Kies buitenschoolse opvang (BSO) De Veldmuis. Bij ons is je kind na schooltijd en tijdens vakanties op een leuke en uitdagende manier bezig.

BSO De Veldmuis

Op De Veldmuis hebben kinderen een eigen keuze in het programma dat zij willen volgen. Onze groepsruimte is licht en uitnodigend ingericht, met verschillende hoeken waar kinderen kunnen spelen. Zoals een bouwhoek, leeshoek, huishoek, barbiehoek en knutselhoek. Ook is er een synthesizer, dus je kind kan een concert geven aan al zijn BSO-genoten. Het speelplein grenst aan de groepsruimte en we gaan eigenlijk elke dag naar buiten. We hebben voldoende spelmateriaal voor buiten, zoals hoepels, ballen, steltenlopen en springtouwen. Ook hebben we een ruime zandbak waarin kinderen met modder kunnen spelen. We hebben zelfs een moestuin, waarin de kinderen de plantjes bijhouden Ook als het regent, laten wij ons niet uit het veld slaan. We spelen in onze Natuurlijk Buitenspelen-tuin en zwieren met paraplu's in het rond. Uitstapjes maken we ook graag. De BSO is op loopafstand van een klein winkelcentrum. We gaan dan ook regelmatig met de kinderen boodschappen doen. Ook gaan we bijvoorbeeld naar de speeltuin of de supermarkt.

Opvang en vakanties

We hebben drie groepen voor kinderen van 4-7 jaar. De groepen zijn met elkaar verbonden. Kinderen van verschillende groepen spelen met elkaar. Als je kind 7 jaar wordt, groeit de wens voor meer zelfstandigheid. Dat krijgt je kind op BSO Villa Veldmuis. In de vakanties en studiedagen vangen we de kinderen van Villa Veldmuis op op BSO De Veldmuis. En de Veldmuis-kinderen gymmen elke in de gymzaal van Villa Veldmuis. Tijdens de vakanties organiseren we verschillende activiteiten, verbonden aan een leuk thema. Dit thema loopt als een rode draad door de vakantie. Onder begeleiding van onze pedagogisch medewerkers bezoeken de kinderen bijvoorbeeld musea of de bibliotheek. Maar wat we ook doen, we maken er hoe dan ook een onvergetelijke vakantie van. Telkens weer.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager je graag eens rond.

Meer informatie

LRK 114701490

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
14:00 - 18:30
Dinsdag
14:00 - 18:30
Woensdag
14:00 - 18:30
Donderdag
14:00 - 18:30
Vrijdag
14:00 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

030 662 07 15

Adres

St. Pietersberg 12a
3453 PH De Meern
  • Avatar

    Irina Leijdekker

    Locatiemanager