Kinderopvang

Buitenschoolse opvang De Vuurvlinder

BSO De Vuurvlinder in Berkel en Rodenrijs

Introductie

Het mooiste compliment dat we ooit kregen, was van één van de kinderen. Hij had tegen zijn ouders gezegd dat hij liever naar BSO De Vuurvlinder ging dan op vakantie. Omdat we zoveel leuks organiseren. Dat doen we ook echt. Bij ons kan uw kind allerlei workshops volgen en nieuwe dingen leren.

Kinderen krijgen veel ruimte bij BSO De Vuurvlinder

Na een dag school heeft ieder kind behoefte aan iets anders. De een wil rustig lezen in onze rustkamer. De ander wil zich juist uitleven met een groepje vrienden op het natuurspeelterrein. Wij zien de tijd bij ons op de BSO als vrijetijdsbesteding. We bieden van alles aan. Uw kind bepaalt zelf wat hij of zij wil doen en krijgt daarbij de ruimte en de verantwoordelijkheid. Natuurlijk onder begeleiding van onze pedagogisch medewerkers.

Een uitgebreid activiteitenaanbod bij BSO De Vuurvlinder

Dagelijks zijn er sportieve activiteiten op het natuurspeelterrein, in de sporthal of in het speellokaal. We organiseren op maandag, dinsdag en donderdag allerlei workshops. En iedere vakantie werken we met een uitdagend thema met daaraan gekoppelde activiteiten. We vinden het belangrijk dat een kind zich ontwikkelt én het naar zijn zin heeft. Dat kun je het beste bereiken door samen te bedenken wat we gaan doen. Daarom mag ieder kind meedenken over het aanbod.

We volgen de ontwikkeling van uw kind

Welke leerkansen zien we voor uw kind? En welke talenten kan het nog verder uitbouwen? We hebben met u als ouder daarover regelmatig contact. Met KIJK! volgen we de ontwikkeling. Niet alleen bij de BSO; we werken intensief samen met basisschool De Klipper. Samen zetten we ons in voor een doorgaande ontwikkelingslijn voor kinderen van 2 tot 13 jaar.

Uitstekende bereikbaarheid van BSO De Vuurvlinder

Veel ouders vinden het prettig dat de BSO in hetzelfde pand zit als basisschool De Klipper en peuteropvang De Vuurvlinder. En dat kinderdagverblijf De Vlinder vlakbij ligt. Met de Randstadrail dicht in de buurt en een grote parkeerplaats voor de deur zijn we uitstekend bereikbaar. Kom gerust eens langs voor een rondleiding!

Meer informatie

LRK 102816530

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:30 - 18:30
Dinsdag
07:30 - 18:30
Woensdag
12:00 - 18:30
Donderdag
07:30 - 18:30
Vrijdag
07:30 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

010 303 87 72

Adres

Gouden Uillaan 32
2652 KJ Berkel en Rodenrijs
Westpolder
  • Avatar

    Oscar Laguna

    Locatiemanager