Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Didjeridoe

BSO Didjeridoe in Rotterdam Hillegersberg

Introductie

Leren en concentreren op school maar dan … chillen op de BSO. En dat niet alleen: sporten, avonturen beleven, even wat hulp krijgen bij je huiswerk. Dat is BSO Didjeridoe.

BSO Didjeridoe is een veilige en gezonde omgeving

Wij zien het als onze taak om kinderen te begeleiden. Daarom werken we met een kindvolgsysteem. Hiermee kunnen wij de ontwikkeling van een kind goed in kaart brengen. We passen onze activiteiten namelijk graag aan op wat uw kind nodig heeft. Wij vinden het erg belangrijk dat kinderen respectvol met elkaar omgaan. Onze pedagogisch medewerkers zorgen daarvoor door hier alert op te zijn en aandacht voor te hebben. Daarnaast bieden we gezonde voeding. Heeft u of uw kind speciale eetwensen? Dan houden wij daar rekening mee.

Uw kind heeft bij ons vrijheid

Kinderen hebben de vrijheid om mee te doen met activiteiten. Er is niets verplicht. We zorgen ervoor dat er voor elke leeftijd iets te doen is. Heeft uw kind behoefte aan rust? Dan is daar ruimte voor. Wilt uw kind zijn of haar energie kwijt? Dan kan dat onder andere tijdens de sportworkshops die we geven in de gymzaal.

Onze locatie, sportief en avontuurlijk

BSO Didjeridoe ligt in Hillegersberg. Pal naast de Sint Michaëlschool. We vangen veel kinderen op van die school en werken ermee samen. Wij vinden het belangrijk dat de school en de opvang op elkaar afgestemd worden. En kom eens kijken naar onze enorme avontuurlijke buitenruimte. Dat is echt een blikvanger. De kinderen kunnen hier lekker buitenspelen. We maken ook regelmatig gebruik van het Lage Bergse Bos. Om spelletjes te doen, te sporten of voor natuurworkshops te volgen.

Ook in de vakantie naar BSO Didjeridoe

Tijdens schoolvakanties maken we regelmatig uitstapjes naar speeltuinen, kinderboerderijen, musea en pretparken. Of we regelen leuke workshops op onze locatie. Bijvoorbeeld een workshop djembé of rappen. In de vakanties komen de kinderen van BSO Kerkstraat ook bij ons op de BSO. Extra gezellig! Uw kind hoeft zich niet te vervelen bij ons!

Nieuwsgierig? Laat u verrassen en kom eens langs!

Meer informatie

Wat kost het?

Onze rekentool geeft je een beeld van wat kinderopvang jou kost.

LRK 209820408

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
08:00 - 12:00
Dinsdag
08:00 - 12:00
Woensdag
08:00 - 12:00
Donderdag
08:00 - 12:00
Vrijdag
08:00 - 12:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

010 418 12 84

Adres

Mahlersingel 5
3055 SJ Rotterdam
Hillegersberg
  • Avatar

    Sanny van der Meer

    Locatiemanager