Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Didjeridoe

BSO Didjeridoe in Rotterdam Hillegersberg

Introductie

Na een lange dag school willen kinderen vooral doen waar ze zelf zin in hebben. Nou, daar krijgen ze bij ons op buitenschoolse opvang (BSO) Didjeridoe in Rotterdam Hillegersberg alle ruimte voor. Hier kiezen ze elke dag uit een zeer gevarieerd activiteitenaanbod met veel aandacht voor sport en beweging..

BSO Didjeridoe is een ideale plek

Het gebouw van BSO Didjeridoe, naast de St. Michaƫlschool, heeft ruime groepen. De kinderen kunnen lekker hun gang gaan in de verschillende themahoeken, zoals de bouwhoek, de huishoek en de leeshoek. Hebben ze zin om te knutselen? Lekker doen! Ook is er een legotafel, een zand-/watertafel en een groot poppenhuis. En is het buiten bloedheet? Binnen blijft het lekker op temperatuur door de airconditioning.

Naar buiten

We houden van sporten en bewegen. Dus als het weer het toelaat, zijn we buiten te vinden. Daar spelen de kinderen op een groot buitenterrein. Er is een zandbak en een speelhuisje en meer dan genoeg ruimte om te fietsen en te voetballen. In de zomer hangen we op veel gedeeltes schaduwdoeken op, zodat er ook bij heet weer genoeg verkoeling is. De kinderen die buiten willen knutselen of even helemaal niets willen doen, nemen lekker plaats aan de picknicktafel..

Onvergetelijke vakanties

De vakanties zijn misschien wel de leukste periodes op onze BSO. We hebben dan vaak workshops van de Clinic Factory. Zij geven onder andere bokslessen, judo, rugby en streethockey. We zitten ook helemaal niet ver van Plaswijckpark, dus als het lekker weer is gaan we daar geregeld naartoe. Of we trekken het bos in, naar Outdoor Valley. Maar het allerbelangrijkste is dat de kinderen voelen dat hun mening telt. Dus als zij aangeven ergens zin in te hebben, proberen we dat te regelen.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager jullie graag eens rond.

Meer informatie

LRK 209820408

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
08:00 - 12:00
Dinsdag
08:00 - 12:00
Woensdag
08:00 - 12:00
Donderdag
08:00 - 12:00
Vrijdag
08:00 - 12:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

010 418 12 84

Adres

Mahlersingel 5
3055 SJ Rotterdam
Hillegersberg
  • Avatar

    Sanny van der Meer

    Locatiemanager