Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Drakenstein

BSO Drakenstein in Capelle aan den IJssel Schollevaar

Introductie

Sport, spel en verrassende thema’s

Een heerlijke tijd na school met volop ruimte voor sport en bewegen. Een keer per week, op dinsdag of donderdag, gaan wij naar de grote gymzaal waar alle kinderen meedoen aan sport en spel onder begeleiding van een sport- en bewegingscoördinator. Buiten sporten we graag op het grasveld tegenover de BSO.
Behalve met sportieve uitdagingen, dagen we uw kind ook graag op andere manieren uit. Dat doen we met thema’s. Een thema duurt ongeveer zes weken, met iedere dag weer een andere activiteit. Ook als uw kind vaker komt, is er altijd iets nieuws te beleven bij BSO Drakenstein.

Gezond eten vinden wij belangrijk! Dus gaan wij tijdens een activiteit samen met de kinderen boodschappen doen. Om vervolgens zelf een heerlijk gezond broodje te maken.
Tijdens schoolweken gaan wij minimaal één keer per week op stap. Dat kan lopend, met een busje of fietsend. Er is altijd voldoende begeleiding aanwezig! Dus kom maar op en laat je uitdagen bij BSO Drakenstein.

Samenwerking met scholen

We werken nauw samen met basisschool De Contrabas. Kinderen van groep 1 tot en met 3 worden na de voorschoolse opvang naar hun eigen klas gebracht. Als het nodig is, geven we bijzonderheden van uw kind aan de leerkracht door. Na schooltijd halen wij de kinderen weer op bij hun klas. Samen lopen wij door de school naar de BSO. Kinderen vanaf groep 4 komen zelfstandig naar de BSO, via de school.
Kinderen van andere scholen (Het Baken en De Catamaran) worden met ander vervoer opgehaald.

Meer informatie

Wat kost het?

Onze rekentool geeft je een beeld van wat kinderopvang jou kost.

LRK 171658528

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:30 - 18:30
Dinsdag
07:30 - 18:30
Woensdag
07:30 - 18:30
Donderdag
07:30 - 18:30
Vrijdag
07:30 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

010 442 18 16

Adres

Klarinet 1
2907 GE Capelle aan den IJssel
Schollevaar
  • Avatar

    Eveline Haak

    Locatiemanager