Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Eigen-Wijs

BSO Eigen-Wijs in Rotterdam Zevenkamp

Introductie

Spelen in onze binnentuin is echt een feest. De kinderen doen tikkertje tussen de grote bomen. Of verstoppertje tussen het groen. De tunnel, de zandbak en de glijbaan maken de tuin een plek waar je je niet hoeft te vervelen. Is uw kind tussen de vier en zeven jaar? Dan is hij of zij van harte welkom op BSO Eigen-Wijs.

Bij BSO Eigen-Wijs staan de behoeftes van de kinderen voorop …

Veel kinderen willen na schooltijd gewoon lekker spelen. Dat kan bij ons! Hebben de kinderen zin om eropuit te gaan? Dan brengen we een middag door in het Kralingse Bos, de geweldige speeltuin Taka-TukaLand of Plaswijckpark. Daarnaast bieden we een heleboel activiteiten aan die aansluiten op het thema waar we op dat moment mee werken. Wist u dat u elk jaar een boek ontvangt dat gaat over het thema van dat jaar? Daarin staan weetjes over het thema en spelletjes die u met uw kind kunt doen.

… net zoals de ontwikkeling van uw kind

Spelen is leuk. Bij BSO Eigen-Wijs zorgen we ervoor dat kinderen tijdens het spelen zichzelf op verschillende gebieden ontwikkelen. We kijken elke dag heel goed naar uw kind. Op die manier volgen we zijn of haar ontwikkeling. Twee keer per jaar registreren we de ontwikkelingen die we zien. Eén keer per jaar delen we die ontwikkelingen met u tijdens een tienminutengesprek. Maar natuurlijk delen we de bijzonderheden ook dagelijks met u.

Wij halen kinderen op van vier scholen

Dat zijn de J.J. Buskesschool, Kbs De Vliedberg en De Waterlelie. Kinderen van De Kring komen zelfstandig naar onze locatie. Gaat uw kind naar een andere basisschool? Dan kan uw kind ook naar onze BSO. Wij kunnen alleen niet het vervoer naar de BSO verzorgen. Daarnaast werken wij met verschillende organisaties in de wijk samen. Denk daarbij aan Centrum voor Jeugd en Gezin en natuurlijk onze collega-locatie BSO Meneer Nielson.

Wilt u eens een kijkje komen nemen? Bel of mail ons om een afspraak te maken. U bent van harte welkom!

Meer informatie

LRK 233912666

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
14:30 - 18:30
Dinsdag
14:30 - 18:30
Woensdag
12:30 - 18:30
Donderdag
14:30 - 18:30
Vrijdag
14:30 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

010 455 53 73

Adres

F. Bordewijkstraat 5
3069 WB Rotterdam
Zevenkamp
  • Avatar

    Wendy Hitzert

    Locatiemanager