Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Frank en Anne

BSO Frank en Anne in Bleiswijk

Introductie

Als de laatste schoolbel heeft geklonken, is het tijd voor vrije tijd én voor plezier. Op buitenschoolse opvang (BSO) Frank en Anne in Bleiswijk snappen we dat maar al te goed. Hier zorgen we er elke dag voor dat je kind kan kiezen uit tal van leuke activiteiten die helemaal passen bij zijn of haar leeftijd en interesses.

Buitenschoolse opvang Frank en Anne is een ideale plek

Onze binnenruimte biedt heel veel mogelijkheden. Zo kan je kind hier knutselen, spelletjes doen of in de huishoek spelen. Maar bijvoorbeeld lekker met techniek aan de slag gaan, kan ook. En gewoon even rustig een boekje lezen of wat kletsen met vriendjes op de bank. We hebben een apart speellokaal waarin volop ruimte is voor sport en beweging. Ook kunnen de kinderen er dans-, zang- en toneeluitvoeringen oefenen. Je moet eens komen kijken, je zal versteld staan van de hoeveelheid energie hier. We hebben onze BSO in het gebouw van de Anne Frankschool en hebben ook de mogelijkheid om de gymzaal te gebruiken.

Lekker naar buiten in Bleiswijk

Er gaat natuurlijk niets boven een goede portie vitamine D. Dus zodra het kan, zoeken we de buitenlucht op. Daar kunnen we heerlijk spelen op het schoolplein. Voetballen, basketballen, tafeltennissen, fietsen, touwtje springen, klimmen en klauteren. Alles kan. De kinderen mogen helemaal zelf bepalen waar ze zin in hebben, maar de pedagogisch medewerkers staan klaar met goede ideeën en om lekker mee te doen. Op het plein komt ook een tiny forest, want voor kinderen is het belangrijk om genoeg tussen het groen te zijn. Als we zin hebben in een andere plek, zijn er ook genoeg mogelijkheden in Bleiswijk. Zo kunnen we naar Bibliotheek Oostland, Theater t’ Web en zijn er diverse speeltuinen in de buurt. Ook de Rottemeren zijn maar een halfuurtje lopen.

Nauwe samenwerking

We delen niet alleen het gebouw met de Anne Frankschool, we werken ook nauw met ze samen. Zo creëren we een doorgaande lijn in de leermomenten van de kinderen. Onze thema’s en activiteiten sluiten naadloos aan op die van de school. We hebben veel contact met de leerkrachten. Dus als er op school iets belangrijks gebeurt met je kind, zijn wij ervan op de hoogte en kunnen we daarop inspelen.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager jullie graag eens rond.

Meer informatie

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
14:30 - 18:30
Dinsdag
14:30 - 18:30
Woensdag
Gesloten
Donderdag
14:30 - 18:30
Vrijdag
14:30 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 83 67 66 87

Adres

Lijsterlaan 8
2665 TK Bleiswijk
  • Avatar

    Evelien van der Graaf

    Locatiemanager