Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Geluksvogels

Buitenschoolse opvang in Nootdorp

Introductie

Op onze buitenschoolse opvang (BSO) beleeft je kind een prachtige tijd in die uurtjes na school. Wij zorgen elke dag weer voor een gevarieerd activiteitenaanbod dat helemaal is afgestemd op de wensen van de kinderen. Wij vangen kinderen op tot de leeftijd van 6 jaar, daarna gaat je kind naar BSO Super Vogels.

Een heerlijke plek

Onze BSO zit op dezelfde locatie als basisschool Omnia. Kinderen die naar deze school gaan, lopen heel gemakkelijk door school naar ons lokaal. We spelen elke dag met veel plezier op het grote, leuke schoolplein en maken gebruik van het speel/gymlokaal van school. Het is mooi om te zien hoe de kinderen spelend leren, samen onderzoeken en eigen talenten ontwikkelen.

Ook voor kinderen die naar een andere basisschool in de buurt gaan, zijn we een ideale locatie. Kinderen van De Waterwilg steken het schoolplein over en de kinderen van de Sint Jozefschool en de Regenboog worden na schooltijd door ons opgehaald. De voorschoolse opvang blijft op BSO Super Vogels. Van en naar school gaan, is altijd onder begeleiding van onze pedagogisch medewerkers.

Fijne samenwerking

We delen onze locatie met basisschool Omnia, maar werken fijn samen met alle scholen in Nootdorp. Dus als er op school iets belangrijks gebeurt met je kind, dan brengt school ons daarvan op de hoogte. En andersom natuurlijk ook.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager jullie graag eens rond.

Meer informatie

LRK 602835392

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
13:45 - 18:30
Dinsdag
13:45 - 18:30
Woensdag
Gesloten
Donderdag
13:45 - 18:30
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 22 53 77 77

Adres

de Poort 6
2631 PT Nootdorp
basisschool Omnia
  • Avatar

    Helen Huisman

    Locatiemanager