Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Haantje de Voorste

BSO Haantje de Voorste in Den Haag Vogelwijk

Introductie

Buitenschoolse opvang Haantje de Voorste vindt u bij voetbal- en cricketvereniging Quick aan de Savornin Lohmanlaan. Onze sportieve locatie maakt dat wij ook in ons activiteitenaanbod de focus leggen op sport, spel, bewegen, actief, buiten, natuur en gezonde voeding.

Sportief als uitgangspunt

Bij Haantje de Voorste staat een gezonde, actieve en sportieve levensstijl centraal. De focus ligt op de ontwikkeling van kinderen op het gebied van motoriek, bewegen en samenspel. Haantje de Voorste is daarom bij uitstek de geschikte plek voor kinderen die niet graag stil zitten en het liefst hele dagen buiten zijn. Daarvoor krijgen kinderen bij Haantje de Voorste alle ruimte. Dagelijks krijgen zij verschillende activiteiten aangeboden.

Medewerkers met een sportachtergrond of -opleiding

Om ervoor te zorgen dat het sportieve karakter van Haantje de Voorste gewaarborgd blijft, hebben de medewerkers een achtergrond in de sport of een sportopleiding genoten en zijn zij in staat de ontwikkeling van de kinderen op het gebied van motoriek en bewegen te monitoren en te stimuleren.

Onder BSO-tijd naar training Quick

Bij Haantje de Voorste is het mogelijk dat uw kind tijdens de BSO-tijd naar zijn/haar eigen training van Quick gaat. De medewerkers van Gro-up zorgen ervoor dat vooraf iets gegeten en gedronken wordt met de kinderen, dat de kinderen op tijd en aangekleed bij de training verschijnen en daarna weer omgekleed bij de BSO terugkomen (tenzij de training later eindigt dan de sluitingstijd van de BSO).

Voor jonge en oudere schoolgaande kinderen

Haantje de Voorste biedt opvang voor kinderen van 4-12 jaar oud. Dagelijks is er voor alle kinderen (vaak verdeeld in 2 leeftijdsgroepen 4-7 en 8-12 jaar) een sportieve activiteit. Hiervoor maken wij per periode een activiteitenplanning. Overigens hoeft uw kind niets, toekijken of iets anders doen is ook goed!

Meer informatie

Wat kost het?

Onze rekentool geeft je een beeld van wat kinderopvang jou kost.

LRK 789697117

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
14:00 - 18:30
Dinsdag
14:00 - 18:30
Woensdag
14:00 - 18:30
Donderdag
14:00 - 18:30
Vrijdag
14:00 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 52 37 45 74

Adres

Savornin Lohmanlaan 215
2566 BZ Den Haag
Vogelwijk
  • Avatar

    Donovan van der Kleij

    Locatiemanager