Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Haantje de Voorste

Den Haag Vogelwijk

Introductie

Haantje de voorste is precies wat de naam doet vermoeden: een hele stoere buitenschoolse opvang (BSO)! Je vindt ons op het terrein van voetbalvereniging Quick. We kijken uit op de velden en de iconische Haagsche tribune van de blauwhemden.

De perfecte omgeving

Omdat we sportieve locatie hebben. hoeven we ons geen moment te vervelen. Het kunstgrasveld mogen we elke dag gebruiken en ook met materialen als de voetbaldoeltjes, hockeyspullen en frisbees mogen we los. Er is ook een ruim terras met tafels en stoelen om te spelen of te knutselen. En als we toch een keer wat verder weg willen, gaan we lekker naar het strand.

Ook leuk met slecht weer

Binnen in de voetbalkantine is er ook van alles te doen. Zoals tafelvoetballen of in de bouwhoek spelen. Even lekker lezen kan in de bankenhoek en er staat een knutselkast klaar voor doe-het-zelvers. Er staan drie grote rijen met tafels en stoelen om te eten en beneden hebben we twee kleedkamers voor sporters die straks naar de training moeten. Voetballers brengen we naar hun training op de clubs Quick en HBS.

Legendarische vakanties

Elke dag is hier leuk, maar de vakanties zijn toch wel het allerleukste. We voegen ons dan samen met BSO Rataplan. In de warme maanden zitten we op ons terrein, in de winter bij Rataplan in OBS Bohemen Kijkduin. Er staat dan veel spannends op het programma. Denk bijvoorbeeld aan roofvogelshows, reptielendag, strandjutten, surfen of suppen. Elke vakantie sluiten we af met een disco.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager jullie graag eens rond.

Meer informatie

LRK 789697117

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
14:00 - 18:30
Dinsdag
14:00 - 18:30
Woensdag
Gesloten
Donderdag
14:00 - 18:30
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 52 37 45 74

Adres

Savornin Lohmanlaan 215
2566 BZ Den Haag
Vogelwijk
  • Avatar

    Donovan van der Kleij

    Locatiemanager