Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Heksenketel

BSO Heksenketel in Capelle aan den IJssel Oostgaarde

Introductie

Talent ontdekken bij BSO Heksenketel

Houdt uw kind van sporten, dansen, schilderen of muziek maken? Ons afwisselende activiteitenprogramma staat als een huis! Of wij organiseren het, of we werken samen met Brede School Netwerken Capelle aan den IJssel. Ook door onze samenwerking met OBS De Tweemaster kan uw kind regelmatig leuke workshops of korte cursussen volgen. Bewegen is gezond én leuk. De gymzaal naast BSO Heksenketel wordt in de winter wekelijks gebruikt voor sport en spel. Zo kan uw kind ontdekken wat hij of zij leuk vindt. Misschien ontdekt uw kind wel een onverwacht talent bij zichzelf! Buiten spelen? Natuurlijk! Heerlijk toch om je uit te leven op het prachtige schoolplein, het grasveld naast ons, het basketbalveld of in natuurgebied Hitland.

Iedere vakantie een cool thema

Ook in de vakanties zijn er kook-, sport- en spelactiviteiten. De activiteiten zijn verbonden aan een spannend verhaal met iedere vakantie weer een ander thema. Op wereldreis. De camping. Licht en donker. Techniek. Het thema loopt als een rode draad door de vakanties. Onder begeleiding van onze pedagogisch medewerkers bezoeken de kinderen musea of de bibliotheek. Of gaan ze mee boodschappen doen op de markt. Laat uw kind het zelf beleven!

Samenwerking

We halen kinderen op van OBS De Tweemaster en basisschool De Horizon, locatie Koggerwaard. Onze opvangruimtes vormen een onderdeel van OBS De Tweemaster. Met deze school werken we nauw samen. Onze pedagogische werkwijze sluit zoveel mogelijk aan. Omdat de BSO en peuterspeelzaal Kwetternest in hetzelfde gebouw zit, is het voor uw kind snel vertrouwd. Er is regelmatig overleg met directie en leerkrachten en waar mogelijk nemen we deel aan thema’s en festiviteiten van de school.

Meer informatie

LRK 806767698

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
13:30 - 18:30
Dinsdag
13:30 - 18:30
Woensdag
13:30 - 18:30
Donderdag
13:30 - 18:30
Vrijdag
13:30 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

010 450 74 50

Adres

Aleoeten 39
2904 VA Capelle aan den IJssel
Oostgaarde
  • Avatar

    Jolene Konijnenburg

    Locatiemanager