Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Helen Parkhurst

BSO Helen Parkhurst in Den Haag Leyenburg

Introductie

Wat biedt BSO Helen Parkhurst?

Buitenschoolse opvang Helen Parkhurst biedt kind(eren) van 4 tot 13 jaar een veilige, gezellige en leerzame tijd. Iedere dag vinden er leuke activiteiten plaats die samen met de kinderen worden bedacht en in een programma worden gegoten. We gebruiken verschillende mooie binnen en buitenruimtes die wij in het kindcentrum tot onze beschikking hebben. Zo sporten en spelen wij dagelijks in de kleine gymzaal, kan er gekookt worden in de keuken en doen wij leerzame spellen met de beweegvloer in de aula.

Onze buitenruimte heeft een groen karakter en grenst aan de achterliggende voetbalkooi en sportvelden waar wij ook vaak te vinden zijn.

Scholen waar wij mee samenwerken:
DKC Helen Parkhurst.
De Ark.

Groepssamenstelling

We beginnen met een groep. Wanneer de groep het toelaat vindt er een splitsing in leeftijden plaats.

Soepelere overgang kinderopvang en school

De BSO is onderdeel van het Dalton kindcentrum Helen Parkhurst. Wij werken intensief met elkaar samen aan een doorgaande ontwikkelingslijn, zodat de overgangen van het kinderdagverblijf (dat ook door gro-up verzorgd wordt), de peuterleerplek, de school en de BSO in elkaar overvloeien.

Feestelijk vakantieprogramma bij BSO Helen Parkhurst

Tijdens de vakantie is uw kind de hele dag welkom op de BSO. We werken dan met één thema waar alle activiteiten omheen worden bedacht. We organiseren verschillende leuke en afwisselende activiteiten passend bij dit thema. In de BSO maar ook veel buiten, in de nabije omgeving. We maken uitstapjes naar het strand of een park. Vaak werken we ook samen met de andere BSO’s van Gro-up. Dit zorgt voor nog meer speelkameraadjes en grotere, spannendere activiteiten. Zoals een vossenjacht met alle BSO’s of een voetbaltoernooi. We verzinnen de gekste dingen, daarom is het zo leuk!

Gezonde voeding

Wij hanteren de richtlijnen rondom gezonde voeding in alle BSO-locaties. Zo beperken we het gebruik van vet, zout, suikers en kleur-, geur- en smaakstoffen tot een minimum.

Meer informatie

LRK 331488887

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
15:00 - 18:30
Dinsdag
15:00 - 18:30
Woensdag
11:45 - 18:30
Donderdag
15:00 - 18:30
Vrijdag
15:00 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 12 09 34 41

Adres

Baambruggestraat 2-4
2546 SK Den Haag
Leyenburg
  • Avatar

    Sheila Groos

    Locatiemanager