Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Het Eendennest

BSO Het Eendennest in Zoetermeer Dorp

Introductie

Welkom bij buitenschoolse opvang (BSO) Het Eendennest in Zoetermeer Dorp, dé plek waar kinderen van 4 tot 8 jaar vol plezier hun schooldag afsluiten. Onze opvang is ideaal gelegen in het gebouw waar basisscholen Vijverburgh en Paulusschool ook gevestigd zijn. De kinderen kunnen dus heel gemakkelijk binnendoor naar onze BSO komen. Dat is wel zo makkelijk, en het bevordert hun zelfstandigheid.

De leukste tijd bij BSO Het Eendennest

Op onze BSO Het Eendennest draait alles om spelen, ontdekken en plezier maken. Onze twee ruime lokalen grenzen direct aan het kleuterplein aan de achterzijde van het pand. Ze zijn ingericht met verschillende speelhoeken, waar je kind naar hartenlust kan knutselen, bouwen en lezen. Het kleuterspeelplein en het vernieuwde schoolplein aan de voorzijde bieden volop mogelijkheden voor buitenactiviteiten. Met toestemming van jou kan je kind hier zelfstandig spelen. Dat is goed voor het zelfvertrouwen en de sociale vaardigheden van je kind.

Een fijne plek

Als de kinderen bij ons binnenkomen, hangen ze hun jas en tas op en kunnen ze meteen beginnen met spelen. Er is een knutseltafel, een hoekje voor bordspellen en een gezellige bank om een boek te lezen of lekker even niks te doen. Het spelmateriaal is makkelijk bereikbaar, zodat ook de kleinere kinderen zelf kunnen kiezen wat ze gaan doen. De kleinschaligheid van onze BSO zorgt voor een vertrouwde en veilige omgeving waarin elk kind zich snel thuis voelt.

We bewegen veel

We zijn heel blij met onze toegang tot de inpandige gymzaal. Daar bieden we een breed scala aan sport- en spelactiviteiten. Van balspelen tot gymoefeningen, er is voor ieder kind iets leuks te doen. Op woensdag en vrijdag vangen we zelfs kinderen van drie de BSO-locaties op, waardoor de leeftijden variëren van 4 tot 12 jaar. Dat zorgt voor een dynamische en diverse speelomgeving waar kinderen van verschillende leeftijden met en van elkaar kunnen leren.

Passend bij je kind

Ons activiteitenprogramma sluit perfect aan op de belevingswereld van de kinderen. We luisteren naar hun wensen en organiseren regelmatig uitdagende en creatieve activiteiten, zowel binnen als buiten. Tijdens de schoolvakanties doen we extra leuke en avontuurlijke activiteiten, soms zelfs buiten de BSO. We informeren jou als ouder altijd tijdig van het vakantieprogramma. Zo weet je wat er te gebeuren staat en zo kan je kind zich er alvast op verheugen. Behalve de activiteiten op locatie, maken we ook gebruik van de faciliteiten van de korfbalvereniging de Meervogels. Dat is op loopafstand van onze BSO. Hier hebben we volop ruimte voor grotere sportactiviteiten, ideaal voor kinderen die graag actief bezig zijn.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager je graag eens rond.

Meer informatie

LRK 118147432

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
14:30 - 18:30
Dinsdag
14:30 - 18:30
Woensdag
12:15 - 18:30
Donderdag
14:30 - 18:30
Vrijdag
14:30 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

079 316 78 34

Adres

Dr. J.W. Paltelaan 3-5
2712 RN Zoetermeer
Dorp
  • Avatar

    Wendy van der Zee

    Locatiemanager