Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Het Eendennest (Trompstraat)

BSO Het Eendennest (Trompstraat) in Zoetermeer Dorp

Introductie

Deze locatie van buitenschoolse opvang (BSO) het Eendennest vind je aan de Trompstraat in Zoetermeer Dorp en is er speciaal voor kinderen van 7 en 8 jaar. Alles is helemaal ingericht op kinderen die wel wat extra uitdaging kunnen gebruiken. Ook is er volop ruimte voor eigen inbreng. Zo begeleiden we je kind op weg naar meer zelfstandigheid..

Een ideale plek in Zoetermeer Dorp

In ons fijne pand van voelen de kinderen zich vanaf het allereerste moment thuis. Door de knusse sfeer, maar ook doordat alles volledig is afgestemd op de leeftijd van de kinderen. Er is een grote tafel waar we gezellig met elkaar eten en activiteiten doen. Aan de kleine tafel kunnen de kinderen zelfstandig kleuren of knutselen. En er is ook een chillhoek met twee banken. Daar kunnen de kinderen een boekje lezen of, aan het einde van de dag, even gamen op de spelcomputer.

Buiten is het heerlijk

Als je vanuit de groepsruimte naar buiten kijkt, valt je oog als eerste op het voetbalveldje. Daar zijn altijd wel kinderen te vinden, ook met minder mooi weer. Maar er is meer. Want ga je het hoekje om, dan kom je in onze recent aangelegde jungletuin. Hier kunnen de kinderen zich heerlijk uitleven in de natuurlijke omgeving en op de klimtoestellen. Veilig afgebakend, waardoor de kinderen zelfstandig op ontdekking kunnen gaan.

Naast ons eigen plein en de jungletuin is er ook een speeltuintje. Hier mogen kinderen (na toestemming van ouders) zelfstandig spelen. De kinderen zijn daar nog steeds zichtbaar voor de medewerkers. Een mooie, veilige stap naar meer zelfstandigheid.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan de leidt locatiemanager jullie graag eens rond.

Meer informatie

LRK 246517323

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
14:30 - 18:30
Dinsdag
14:30 - 18:30
Woensdag
Gesloten
Donderdag
14:30 - 18:30
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

079 316 78 34

Adres

Trompstraat 7
2712 JW Zoetermeer
Dorp
  • Avatar

    Wendy van der Zee

    Locatiemanager