Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Het Ganzennest

BSO Het Ganzennest in Moerkapelle

Introductie

Wat bieden wij?

Sportief. Actief. Veel variatie in activiteiten en alles afgestemd op de leeftijd van uw kind. Dát is BSO Het Ganzennest, gevestigd in Dorpshuis Op Moer. Kinderen van 4 tot 13 jaar zijn bij ons van harte welkom. Onze pedagogisch medewerkers halen uw kind lopend op van school. Is uw kind al wat ouder? Dan mag het, met uw toestemming, zelf lopend of met de fiets naar de BSO komen. Eenmaal aangekomen op de BSO bepalen we gezamenlijk welke activiteiten ze willen doen.

Altijd wat te beleven

Kinderen houden van bewegen. Maar ook van afwisseling. BSO Het Ganzennest biedt dagelijks verschillende activiteiten aan. Zowel binnen, in onze groepsruimtes en de gymzaal, als buiten op het speelveld. Wij vinden het belangrijk dat ieder kind iets doet wat hij of zij leuk vindt. We bewonderen graag de prachtige bouwwerken in de bouwhoek, zien gezellig samenspel in de poppenhoek of laten kinderen rustig lezen of hun huiswerk maken. We boffen bij de BSO want we mogen gebruikmaken van de kegelbaan en de professionele keuken in het dorpshuis. Mmm … wij verheugen ons alweer op de volgende culinaire activiteit.

Iedere vakantie een cool thema

Ook in de vakanties zijn er kook-, sport- en spelactiviteiten. Of culturele activiteiten zoals dans, muziek en toneel. We plannen onze activiteiten regelmatig samen met BSO Het Kwartelnest. De activiteiten zijn verbonden aan een spannend verhaal met iedere vakantie weer een ander thema. Het verhaal loopt als een rode draad door de vakanties. Onder begeleiding van onze pedagogisch medewerkers bezoeken de kinderen musea of de bibliotheek. Of gaan ze mee boodschappen doen op de markt. Laat uw kind het zelf beleven!
De medewerkers van BSO Het Ganzennest houden rekening met alle geloofsovertuigingen.

Samenwerking

Er is een goede samenwerking met de basisscholen OBS de Keijzerschool en CBS de Rehoboth in Moerkapelle. Ook werken we nauw samen met BSO Het Kwartelnest.

Meer informatie

LRK 112864260

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
14:30 - 18:30
Dinsdag
14:30 - 18:30
Woensdag
Gesloten
Donderdag
14:30 - 18:30
Vrijdag
12:00 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 10 38 98 82

Adres

Raadhuisstraat 40a
2751 AW Moerkapelle
  • Avatar

    Shaylene Hagebeek

    Locatiemanager