Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Het Hoppershonk

BSO KIDSclub Het Hoppershonk in Den Haag Ypenburg

Introductie

Het Hoppershonk in Ypenburg, Den Haag is niet zomaar een buitenschoolse opvang (BSO). We zijn een KIDSclub. Dat betekent dat we een geweldige opvangervaring bieden speciaal voor kinderen van achteneenhalf t/m twaalf jaar. Je vindt KIDSclub Het Hoppershonk in het ruime clubgebouw van Hockeyclub Ypenburg (HCY).

De kinderen krijgen alle ruimte die ze nodig hebben om te groeien, te leren en plezier te hebben. Zowel binnen als buiten kan je zoon of dochter genieten van een breed scala aan activiteiten en faciliteiten.

Bij KIDSclub Het Hoppershoek

Je kind krijgt bij KIDSclub Het Hoppershoek de mogelijkheid om de creativiteit de vrije loop te laten. In verschillende ruimtes kan je zoon/dochter knutselen, koken, spelletjes spelen, huiswerk maken of gewoon ontspannen en plezier maken met vrienden. Onze inspirerende omgeving stimuleert de verbeelding. En moedigt kinderen aan om hun interesses en talenten te verkennen.

Buiten is er een avontuurlijke wereld om te ontdekken! We maken gebruik van de prachtige sportvelden van HCY. Drie grote kunstgrasvelden, een klein oefenveldje, een klimrek en talloze speelruimtes: alle ingrediƫnten voor eindeloos plezier en beweging. Ons ruime aanbod aan sportmateriaal en buitenspeelgoed zorgt ervoor dat je kind volop geniet van sport- en spelactiviteiten.

Eropuit

Bovendien bevindt de KIDSclub zich vlakbij het prachtige natuurgebied de Dobbe. We maken regelmatig uitstapjes naar dit gebied. Om de natuur te verkennen en de frisse lucht op te snuiven. Ook ontdekken we de nabijgelegen speeltuinen tijdens een rondje in de buurt. In de vakanties gaan we vaak op stap met de fiets naar andere locaties. Of we bezoeken een skatepark in de buurt. Evenementen zoals Modderdag en de Buitenspeeldag slaan we niet over.

Bij BSO KIDSclub Het Hoppershonk bieden we een unieke omgeving waar kinderen kunnen groeien, spelen en ontdekken. Ons enthousiaste team van ervaren pedagogisch medewerkers zorgt ervoor dat elk kind zich welkom voelt en de ruimte krijgt om zichzelf te zijn. Met de eigen verantwoordelijkheid die past bij hun leeftijd. Hoe cool is dat?

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager je graag eens rond.

Meer informatie

LRK 165060852

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
14:30 - 18:30
Dinsdag
14:30 - 18:30
Woensdag
12:00 - 18:30
Donderdag
14:30 - 18:30
Vrijdag
12:00 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 27 90 98 31

Adres

Oeverwallaan 150
2498 BK Den Haag
Ypenburg
  • Avatar

    Haeby Uiterdijk

    Locatiemanager