Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Het Hoppershonk

BSO Het Hoppershonk in Den Haag Ypenburg

Introductie

Bent u ook van mening dat ieder kind uniek en speciaal is? Recht heeft om op te groeien in een veilige omgeving? Dat het kind gestimuleerd wordt om zijn eigen talenten te ontwikkelen? Dan bent u bij buitenschoolse opvang Het Hoppershonk aan het juiste adres!

Wat bieden wij?

Wij bieden kind(eren) van 6 tot 13 jaar actieve uitdagingen in een gezond klimaat. Onze unieke locatie is gevestigd in Hockeyclub Ypenburg. Iedere dag vinden er verschillende sportieve clinics plaats. Wilt uw kind liever knutselen of lezen? Dat kan! Ook beschikt de locatie over een ruime keuken waar wij kookworkshops aanbieden. Buitenschoolse opvang Het Hoppershonk is een veilig, gezellig en leerzaam onderkomen waar uw kind met veel plezier naartoe gaat.

Gezonde voeding

Wij hanteren de richtlijnen rondom gezonde voeding in alle BSO-locaties. Minimaal gebruik van vet, zout, suikers en kleur–, geur– en smaakstoffen. En we zijn hier ook voor gecertificeerd!

Clinics, hoe werkt dat?

U kind krijgt iedere dag een uitdagend activiteitenprogramma aangeboden met clinics en workshops waarbij sport centraal staat. Iedere dag vinden er verschillende sportieve clinics plaats waar u uw kind voor in kunt schrijven. Deze worden geboden door onze (sport)geschoolde medewerkers. Uw kind hoeft helemaal geen kei in sport te zijn om bij ons een hele leuke tijd te hebben. De nadruk ligt bij onze Sport-BSO op bewegen.

Zwemlessen op maandag onder BSO-tijd

U kunt met korting zwemlessen afnemen wanneer u voor uw kind bij ons kinderopvang afneemt. De korting op de zwemles geldt alleen voor de zwemlessen via Hofspetters in het Hofbad. Een pedagogisch medewerker begeleidt uw kind op de maandagen vanaf locatie Sport-BSO Het Hoppershonk naar het Hofbad. U kunt uw kind ophalen op de BSO-locatie of bij het zwembad.

Samenwerking

We werken nauw samen met BSO-locatie De Bras (4 – 6 jaar). We maken gebruik van de gymzaal van de school, de sportvelden van Hockey Club Ypenburg en de prachtige, groene omgeving om en rond de Sport-BSO.

Interesse?

Neem gerust contact met ons op voor een afspraak. Of kom eens langs en laat uw kind vrijblijvend deelnemen aan één van de sport-clinics. Zo kan uw kind zelf ervaren hoe leuk en leerzaam het is bij onze Sport-BSO!

Meer informatie

Wat kost het?

Onze rekentool geeft je een beeld van wat kinderopvang jou kost.

LRK 165060852

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
14:30 - 18:30
Dinsdag
14:30 - 18:30
Woensdag
12:00 - 18:30
Donderdag
14:30 - 18:30
Vrijdag
12:00 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 27 90 98 31

Adres

Oeverwallaan 150
2498 BK Den Haag
Ypenburg
  • Avatar

    Charlotte van den Ancker

    Locatiemanager