Introductie

Als u zelf een lange werkdag voor de boeg heeft, dan is het een fijn idee dat uw kind het goed naar zijn zin heeft. U kunt hem of haar met een gerust hart overlaten aan de zorg van onze pedagogisch medewerkers. In de vroege ochtend begeleiden we de kinderen naar school vanuit onze voorschoolse opvang op IKC De Waterlelie. En na schooltijd zorgen we voor een middag plezier bij BSO Het Houtsnipnest. Wees niet verbaasd als uw kind zegt: “Kom je me nu al ophalen?”

Lekker spelen bij BSO Het Houtsnipnest

“Wat wil je vandaag eens doen?” Met die vraag starten we de middag, nadat we wat gegeten en gedronken hebben. Samen met de kinderen bedenken we allerlei activiteiten. De ene keer maken we zelf wraps met groenten. Een andere keer maken we een kunstwerk. Met mooi weer gaan we naar het park of de speeltuin. Sommige kinderen willen liever even zelf spelen of een boekje lezen. Dat mag natuurlijk ook op je vrije middag.

Onze pedagogisch medewerkers zien wat ieder kind nodig heeft

Wat extra begeleiding voor de kleintjes van groep 1 en 2 die het misschien nog een beetje spannend vinden. Een verlegen kind betrekken bij de groep. En voor dat stoere ventje een spannende activiteit bedenken. Zodat hij ’s avonds vol trots kan vertellen wat hij die dag heeft beleefd. Kinderen stimuleren om hun eigen talent te ontdekken. Dát is waar onze medewerkers het voor doen.

Kinderen vanaf 9 jaar mogen naar de KIDSclub

Op de sportieve KIDSclub Fit & Fun Rokkeveen organiseren we activiteiten die helemaal op hun leeftijd zijn afgestemd. Zo hebben we voor iedere leeftijdsgroep een eigen aanbod. Uw kind mag er ook voor kiezen om op de BSO te blijven. De vakanties vieren de oudere kinderen altijd op de KIDSclubs.

Een vertrouwde omgeving bij BSO Het Houtsnipnest

We zijn onderdeel van IKC De Waterlelie. Dat betekent dat we nauw samenwerken met het speelhuis, het kinderdagverblijf en basisschool De Waterlelie. We kennen de leerkrachten van de kinderen. We weten dat het kleine broertje of zusje naar het kinderdagverblijf gaat. En het kind kent de omgeving en de andere kinderen goed. Ook met basisschool De Floriant hebben we goede afspraken gemaakt over het halen en brengen van de kinderen.

Meer informatie

EUR 8,12

bruto per uur*

*Dit is een geschat tarief gebaseerd op het gemiddelde van deze locatie.

LRK 126825932

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:30 - 18:30
Dinsdag
07:30 - 18:30
Woensdag
07:30 - 18:30
Donderdag
07:30 - 18:30
Vrijdag
07:30 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

079 346 11 80 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

079 362 27 30

Adres

Plataanhout 53
2719 LC Zoetermeer
Rokkeveen
  • Avatar

    Stephanie van Wieringen

    Locatiemanager