Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Het Koekoeksnest

BSO Het Koekoeksnest in Zoetermeer Oosterheem

Introductie

Onze gezellige buitenschoolse opvang (BSO) Het Koekoeksnest in Zoetermeer is er voor kinderen van 4 tot en met 6 jaar. Dat is een bewuste keuze. Met onze aanpak voor jonge kinderen, kunnen we alle aandacht hebben voor hun specifieke behoeften.

Kleine overstap binnen Het Koekoeksnest in Zoetermeer

Je vindt BSO Het Koekoeksnet aan het Oosterheemplein in Zoetermeer, waar ook het kinderdagverblijf en het Speeltaalhuis zitten. Zeker voor kinderen die eerst daar hebben gezeten, is de overstap dus erg klein. Maar ons warme team zorgt ervoor dat elk kind zich hier vanaf het allereerste moment thuisvoelt. We zorgen voor een afwisselend programma met activiteiten zoals dansen, schilderen, muziek maken, koken, sport en spel.

Lekker naar buiten

De frisse lucht is hartstikke goed voor kinderen. Als het even kan, gaan we dus naar buiten. Daar is ook van alles te doen. Zo hebben we een ontdektuin en natuurspeeltuin waar de kinderen veilig kunnen spelen. Lekker met de handen in de klei. Klimmen in bomen. En vooral veel leren over Moeder Natuur. De kinderen hebben de mogelijkheid om met planten te werken en te ontdekken welke verschillende planten er allemaal bestaan.

Uitstapjes

We vinden het ook heel leuk om er samen op uit te trekken. Dan gaan we bijvoorbeeld naar een museum of de bibliotheek in Zoetermeer. Of we gaan naar de markt, waar de kinderen zelf iets mogen uitzoeken. We werken samen met Double Sports, Piƫzo, de bibliotheek en de gemeente Zoetermeer om een divers aanbod aan uitstapjes te kunnen verzorgen. Tijdens de vakanties zijn we ook open, dan verzorgen we allemaal kook-, sport- en spelactiviteiten.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager jullie graag eens rond.

Meer informatie

LRK 435537994

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:00 - 18:30
Dinsdag
07:00 - 18:30
Woensdag
07:00 - 18:30
Donderdag
07:00 - 18:30
Vrijdag
07:00 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

079 593 70 84

Adres

Oosterheemplein 238
2721 NC Zoetermeer
  • Avatar

    Sita Dossett

    Locatiemanager