Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Het Koekoeksnest

BSO Het Koekoeksnest in Zoetermeer Oosterheem

Introductie

Wat doet een jong kind van 4 jaar het liefste na school? Hoe speelt een 5-jarige graag nadat de bel is gegaan? Waar willen kinderen die bijna 6 jaar zijn meer over leren? De jonge leeftijd vraagt om een specifieke aanpak. Met andere activiteiten dan u misschien gewend bent. Wij richten ons graag op deze jonge doelgroep, met de aandacht die de kinderen verdienen.

BSO Het Koekoeksnest richt zich specifiek op 4- tot 6-jarigen

Waar vindt u dat nog? Een buitenschoolse opvang speciaal voor deze leeftijdsgroep? Bij ons. Wij hebben er bewust voor gekozen om kinderen met deze leeftijd apart op te vangen. Uw kind is van harte welkom op de locatie Oosterheemplein. Daar bevinden zich ook het kinderdagverblijf en het speeltaalhuis. U heeft dus alles binnen handbereik: uw kind kan de was doen.

Houdt uw kind van dansen, schilderen of muziek maken?

Dan bent u bij BSO Het Koekoeksnest aan het juiste adres. Want er is een afwisselend activiteitenprogramma, het hele jaar door. Uw kind ontdekt zo wat hij of zij echt leuk vindt. Tijdens vakanties organiseren we regelmatig kook-, sport- en spelactiviteiten.
Ook bezoeken de kinderen een museum, de bibliotheek of de markt. Wij laten uw kind veel zelf beleven. En met deze activiteiten leert hij of zij om te kiezen. Net zoals bij u, als u uw kind meeneemt om boodschappen te doen. Onze activiteiten doen we samen met onze partners Doublesports, Piƫzo, de bibliotheek en de gemeente Zoetermeer.

En heeft u onze tuin al gezien?

Lekker met de handen in de klei. Klimmen in bomen. En vooral veel leren over Moeder Natuur.
Dat doen wij natuurlijk allemaal buiten. Wij zijn regelmatig in onze mooie ontdektuin te vinden. Maar bijvoorbeeld ook in de natuurspeeltuin die zich verderop bevindt. Uw kind leert veilig te spelen in onze tuinen en verantwoord met planten om te gaan. Grassprietje in de mond!

Meer informatie

Wat kost het?

Onze rekentool geeft je een beeld van wat kinderopvang jou kost.

LRK 435537994

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:00 - 18:30
Dinsdag
07:00 - 18:30
Woensdag
07:00 - 18:30
Donderdag
07:00 - 18:30
Vrijdag
07:00 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

079 593 70 84

Adres

Oosterheemplein 238
2721 NC Zoetermeer
Oosterheem
  • Avatar

    Sita Dossett

    Locatiemanager