Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Het Kuikennest

BSO Het Kuikennest in Den Haag Ypenburg

Introductie

Wat bieden wij?

Buitenschoolse opvang Het Kuikennest biedt hoogwaardige, liefdevolle en uitdagende opvang, zorg en begeleiding van uw kind. U vertrouwt ons een deel van de zorg voor en de opvoeding van uw kind toe. Vertrouwen, liefdevol en respect zijn daarbij de sleutelwoorden. We sluiten aan bij de belevingswereld van uw kind. We houden rekening met zijn/haar ontwikkeling en springen in op vragen en houden daarbij rekening met hun talenten. De ruimtes zijn zo ingericht dat er voor elke leeftijd veel te ontdekken valt. Wij hebben twee groepen:

  • De Doerakkers (voor kinderen van 4 tot 9 jaar)
  • De Teenz: 9+ (voor kinderen vanaf groep 7 van de basisschool)
  • De Teenz heeft een eigen lokaal met een muziekhoek (met drumstel, keyboard e.d.) of en een keuken. Onze pedagogisch medewerkers werken met veel enthousiasme en verwelkomen u en uw kind graag.

Activiteiten van buitenschoolse opvang Het Kuikennest

Elke dag vinden er uitdagende activiteiten plaats, die in overleg met de kinderen worden bepaald. Ieder kind krijgt de ruimte voor zijn/haar eigen ontwikkeling. Sportieve activiteiten en een gezond voedingsaanbod zijn daarbij onmisbaar. Wij maken gebruik van de grote speelplaats die verdeeld is in een aantal afgeschermde ruimtes.

Vakantieopvang

Tijdens de vakantieopvang is er uitgebreid vakantieprogramma. We doen dit in samenwerking met onze collega BSO’s in Nootdorp en Ypenburg. Door samen te werken, kunnen we een breder aanbod in activiteiten aanbieden en worden de talenten van kinderen verder ontwikkeld. U kunt hierbij denken aan een gezamenlijk sporttoernooi of verschillende uitdagende workshops op het creatieve gebied, zoals manden vlechten, figuurzagen en sieraden maken.

Ligging

Buitenschoolse opvang Het Kuikennest is gevestigd grenzend aan basisschool De Notenkraker en onderbouw van De Paradijsvogel in een groene, kinderrijke buurt. De BSO is goed te bereiken met de auto en u kunt er gratis parkeren. De tramhalte is voor de deur. De bushalte en het treinstation zijn op loopafstand.

Meer informatie

LRK 176273670

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
14:00 - 18:00
Dinsdag
14:00 - 18:00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
14:00 - 18:00
Vrijdag
14:00 - 18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

015 890 16 90

Adres

Eksterhof 1
2496 HT Den Haag
Ypenburg
  • Avatar

    Bernice Egberink

    Locatiemanager