Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Het Kwakernest

BSO Het Kwakernest in Zoetermeer Noordhove

Introductie

“Acht, negen, tien… Wie niet weg is, is gezien, ik kom!” Doet uw kind graag verstoppertje als de school uit is? Of liever een potje voetbal, tekenen met stoepkrijt of oefenen op het duikelrek? Er is niets fijner dan buitenspelen na school. En regent het? Dan is er binnen ook zoveel te doen.

Lekker spelen bij BSO Het Kwakernest

Onze locatie is klein en overzichtelijk. We hebben twee lokalen. In het eerste lokaal is een chillhoek, tafelvoetbal, een podium voor optredens en nog veel meer. De tweede is in de ochtend ingericht als speelhuis. Er zijn dan allerlei speelhoeken, zoals een huishoek en een bouwhoek.
We hebben een eigen buitenruimte waar de kinderen kunnen spelen. Er is een duikelrek, een zandbak en de kinderen kunnen er fietsen. De oudere kinderen mogen zich uitleven op de speelplaats van de naastgelegen school. Daar is ook een natuurtuin, die zeer geliefd is bij alle kinderen. Je kunt er voetballen en van alles ontdekken.

Wat wil uw kind graag doen?

We vinden het belangrijk om voor ieder kind uitdagende activiteiten aan te bieden bij BSO Het Kwakernest. Dat doen we door met de kinderen te overleggen wat ze willen doen. En dat kan voor ieder kind anders zijn. De één leest het liefst een boek of doet een spelletje. Terwijl de ander juist liever actief bezig is. Bij onze BSO geldt: het mag allemaal. Onze pedagogisch medewerkers hebben er plezier in om veel verschillende dingen aan te bieden.

Voor alle kinderen in de wijk Noordhove

Zit uw kind op een basisschool De Buut, De Baanbreker of Noordeinde? Dan kunt u vóór en/of na school gebruikmaken van onze BSO. In de ochtend zijn we al om 7.15 uur open. We brengen de kinderen naar school en halen ze ’s middags weer op. En in de schoolvakantie zijn we de hele dag open. We werken dan samen met BSO Het Kwakernest aan de Lijnbaan.

Komt u een keer kijken?

Leuk! Bel even om een afspraak te maken. We laten u graag zien wat er allemaal te doen is op BSO Het Kwakernest.

Meer informatie

LRK 282351309

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
14:30 - 18:30
Dinsdag
14:30 - 18:30
Woensdag
12:00 - 18:30
Donderdag
14:30 - 18:30
Vrijdag
14:30 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

079 342 22 63

Adres

Duikerpad 1
2728 DP Zoetermeer
Noordhove
  • Avatar

    Leonie van Dijk

    Locatiemanager
  • Avatar

    Tom Buitendijk

    Locatiemanager