Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Het Kwartelnest

BSO Het Kwartelnest in Zevenhuizen

Introductie

BSO Het Kwartelnest, voor het jongere kind

BSO Het Kwartelnest heeft twee locaties. Een voor kinderen tot 8 jaar (gevestigd in de scholen OBS ‘t Reigerbos en CBS de Eendragt) en een voor de oudere kinderen, genaamd Het Kwartelnest Fit&Fun. Zo kunnen we onze activiteiten aanpassen aan de leeftijd van uw kind. Dus veel individuele aandacht met speelgoed voor kinderen van die leeftijd.
Uw kind wordt door de pedagogisch medewerker opgehaald bij de klas. Samen met de andere kinderen lopen zij naar het BSO-lokaal in de school. Wij maken gebruik van de aula van ‘t Reigerbos en een speciaal voor de BSO ingericht lokaal. Alleen ons lokaal is al een uitdaging voor uw kind. Met een groot speelhuis met een verdieping. En verschillende themahoeken zoals een bouwhoek en een poppenhoek.

Buiten spelen doen we graag en veel. Slecht weer? Dan kunnen we terecht in het kleutergymlokaal. Heerlijk om even de energie kwijt te kunnen na een lange dag op school.

We informeren u graag

Iedere maand ontvangt u een nieuwsbrief en het activiteitenprogramma voor de aankomende maand. Zo bent u altijd op de hoogte van de activiteiten die wij samen met de kinderen bedacht hebben en waar de kinderen dagelijks uit kunnen kiezen. Uw kind mag namelijk meedenken over de activiteiten, het speelgoed en de regels die we hanteren.

Fit&Fun

Op zeven minuten loopafstand bevindt zich onze tweede BSO-locatie Fit&Fun. De oudste BSO-kinderen lopen na schooltijd onder begeleiding van de vaste pedagogisch medewerker naar deze sportieve locatie. Op woensdag en vrijdag spelen alle kinderen op BSO Fit&Fun.

Samenwerking

BSO Het Kwartelnest werkt goed samen met openbare basisschool ‘t Reigerbos en christelijke basisschool de Eendragt. Omdat de BSO in hetzelfde gebouw zit, is het voor kinderen snel vertrouwd. Tijdens de vakanties werken onze beide BSO’s zeer nauw samen. Afhankelijk van het aantal kinderen spelen de kinderen in de vakanties gezamenlijk bij de locatie Fit&Fun. Als dat zo is, wordt u hierover geïnformeerd in ons activiteitenplan.

Meer informatie

LRK 344259006

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
14:30 - 18:30
Dinsdag
14:30 - 18:30
Woensdag
12:15 - 18:30
Donderdag
14:30 - 18:30
Vrijdag
14:30 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 10 88 23 35

Adres

De Lente 1
2761 VL Zevenhuizen
  • Avatar

    Lisanne van der Wilt

    Locatiemanager