Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Het Kwartelnest Fit&Fun Dependance

BSO Het Kwartelnest Fit&Fun Dependance in Zevenhuizen

Introductie

BSO Het Kwartelnest Fit&Fun, voor het oudere kind

BSO Het Kwartelnest heeft twee locaties. BSO Het Kwartelnest voor kinderen tot 8 jaar (gevestigd in de scholen OBS ‘t Reigerbos en CBS de Eendragt) en BSO Het Kwartelnest Fit&Fun voor de oudere kinderen. Zo passen we onze activiteiten aan aan de leeftijd van uw kind. Dus veel individuele aandacht met leeftijdsgericht speelgoed.

Muziek en sport

Centraal gelegen, vlakbij de nieuwe woonwijken Groot Swanla, Het Koningskwartier en het Zevenrozenhof, ligt BSO Het Kwartelnest Fit&Fun. Een sportieve BSO voor kinderen vanaf 8 jaar. De kinderen worden door de pedagogisch medewerker uit de scholen in Zevenhuizen gehaald. Samen gaan zij naar onze locatie in het Swanla-gebouw. Daar hebben we een gezellige groepsruimte, met ruimte voor verschillende activiteiten. Groot voordeel is dat we gebruik kunnen maken van de sportfaciliteiten en het theater in Swanla. Iedere dag is er een gymleraar aanwezig om de kinderen sportief uit te dagen. Houdt uw kind meer van muziek? Wij werken samen met muziekschool MOZ-art zodat uw kind ook muziekproeflessen kan volgen tegen laag tarief. We heten niet voor niets Fit&Fun!

We informeren u graag

Iedere maand ontvangt u een nieuwsbrief en het activiteitenprogramma voor de aankomende maand. Zo bent u altijd op de hoogte van de activiteiten die wij samen met de kinderen bedacht hebben en waar de kinderen dagelijks uit kunnen kiezen. Uw kind mag namelijk meedenken over de activiteiten, het speelgoed en de regels die we hanteren.

Samenwerking

BSO Het Kwartelnest Fit&Fun werkt goed samen met openbare basisschool ‘t Reigerbos en christelijke basisschool de Eendragt. Tijdens de vakanties werken onze beide BSO’s zeer nauw samen. Afhankelijk van het aantal kinderen spelen de kinderen in de vakanties gezamenlijk bij de locatie Fit&Fun. Als dat zo is, wordt u hierover geïnformeerd in ons activiteitenplan. Op woensdag en vrijdag spelen alle kinderen op BSO Fit&Fun.

Meer informatie

Wat kost het?

Onze rekentool geeft je een beeld van wat kinderopvang jou kost.

LRK 855751952

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
14:30 - 18:30
Dinsdag
14:30 - 18:30
Woensdag
12:15 - 18:30
Donderdag
14:30 - 18:30
Vrijdag
14:30 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 46 27 45 94

Adres

Burgemeester Klinkhamerweg 86
2761 BJ Zevenhuizen
Bloemenbuurt
  • Lisanne-de-Wilt-150x150.jpg

    Lisanne van der Wilt

    Locatiemanager