Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Het Lachhotel

BSO Het Lachhotel in Capelle aan den IJssel Capelle-West

Introductie

Activiteiten voor oudere kinderen

BSO Het Lachhotel is voor kinderen van 8 jaar (groep 4) en ouder. Ons gehele activiteitenaanbod is hierop aangepast. We dagen uw kind uit hun talent te laten zien of te ontdekken. Bijvoorbeeld met de schaakclub, de leesclub, de LEGO-tafel en de ontdekhoek met microscoop. Door de goede samenwerking met obs West kunnen we gebruikmaken van het technieklokaal. Is het goed weer? Dan gaan we naar buiten, want het grote buitenspeelterrein en voetbalveld bieden volop ruimte voor sport en spel.

Denkt uw kind ook mee?

Het Lachhotel heeft een actieve kinderraad. Zij denken mee over ons maandelijks wisselende activiteitenaanbod. Koud koken, Kaplawedstrijden, theeglazen versieren en nog veel meer. Kinderen bedenken de leukste activiteiten. Leuk als uw kind ook ideeën heeft over de invulling van jaarlijks terugkerende evenementen zoals de talentenjacht of de disco.

Kom ook in de vakantie!

Creatieve uitspattingen, sport en ontspanning. Eigenlijk gewoon zoals een vakantie hoort te zijn. Naar het museum, het park of de bioscoop. Wij zorgen voor een fantastische vakantie voor uw kind!

8 jaar? Kom gezellig naar BSO Het Lachhotel

Als uw kind 8 jaar wordt of in groep 4 zit, maakt het de overstap van BSO Neverland naar BSO Het Lachhotel. Dit is altijd met een groep van meerdere kinderen. Onze medewerkers zorgen voor een goede overdracht en de kinderen gaan altijd eerst op bezoek bij hun ‘nieuwe’ BSO. De meeste kinderen kennen de medewerkers van Het Lachhotel al. Daardoor wordt de overstap eerder gezien als een klein feestje.

Samenwerking met Neverland en scholen

We halen kinderen op van basisscholen obs West, de Fontein en de Balans. Met obs West, BSO Neverland (gevestigd in obs West) en peuteropvang Neverland vormen wij Kindcentrum Obs West. Hierdoor is de communicatielijn kort en sluiten we goed aan op elkaars wensen en mogelijkheden. BSO-kinderen nemen regelmatig deel aan workshops van de school. De communicatielijn is kort en we sluiten goed aan op elkaars wensen en mogelijkheden.

Meer informatie

LRK 181566308

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
13.00 - 18:30
Dinsdag
13.00 - 18:30
Woensdag
13.00 - 18:30
Donderdag
13.00 - 18:30
Vrijdag
13.00 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

010 284 99 02

Adres

Willem Barentszstraat 5
2901 BG Capelle aan den IJssel
Capelle-West
  • Avatar

    Nandani Ganesh

    locatiemanager