Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Het Lijsternest

BSO Het Lijsternest in Zoetermeer De Leyens

Introductie

“Gaan we vandaag naar de boerderij?” ‘Zelfs in het weekend vraagt mijn kind of ze naar BSO Het Lijsternest mag. Meestal ligt daar wel een knutselwerk op haar te wachten. Of ze wil naar haar vriendinnetjes die daar ook komen. Nog maar twee nachtjes slapen, maandag mag je weer.’

BSO Het Lijsternest bevindt zich in een monumentale boerderij

Middenin de woonwijk en toch in het groen. Grote binnenruimtes om te spelen en toch die huiselijke sfeer. Veel ruimte rondom de boerderij voor de kinderen en toch een beschutte en veilige omgeving. We hebben echt enorm veel geluk met deze locatie. Het biedt zoveel mogelijkheden voor de kinderen om zich uit te leven.

Na schooltijd een middag plezier maken

Het is iedere keer weer een verrassing waar u uw kind aantreft. Is uw kind bovenin de boerderij aan het figuurzagen of mozaïeken? Hangt ie in de tv-hoek te chillen? Doen ze verstoppertje buiten? Trekt uw kind net een paar verse wortels uit onze moestuin? Of zit hij in een zelfgemaakte hut? Onze pedagogisch medewerkers zijn ontzettend creatief in het bedenken van leuke activiteiten. Tijdens schoolvakanties hebben we een aangepast aanbod met uitstapjes naar musea of een speeltuin. Bij BSO Het Lijsternest hoeft uw kind zich nooit te vervelen.

Van baby tot tiener: allemaal naar Het Lijsternest

Op ons terrein is niet alleen BSO Het Lijsternest, maar ook het speelhuis, het speeltaalhuis, het kinderdagverblijf en de KIDSclub voor kinderen vanaf 9 jaar. Met ieder zijn eigen ingang en eigen ruimtes. De hele basisschooltijd brengt uw kind door in een vertrouwde omgeving. Met vertrouwde gezichten. En een aanbod afgestemd op iedere leeftijdsgroep. Gaat uw kind naar basisschool Elzenhoek, ’t Plankier, Prinses Margrietschool of Tjalk? Dan is hij of zij van harte welkom bij Het Lijsternest. We hebben uitstekende afspraken gemaakt met deze scholen over het ophalen van de kinderen.

Meer informatie

Wat kost het?

Onze rekentool geeft je een beeld van wat kinderopvang jou kost.

LRK 972080417

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:15 - 18:30
Dinsdag
07:15 - 18:30
Woensdag
07:15 - 18:30
Donderdag
07:15 - 18:30
Vrijdag
07:15 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

079 331 69 51

Adres

Broekwegzijde 193
2725 PE Zoetermeer
De Leyens
  • Avatar

    Gerrie Voeten

    Locatiemanager