Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Het Lijsternest

BSO Het Lijsternest in Zoetermeer De Leyens

Introductie

Een buitenschoolse opvang op een oude boerderij met een dagelijks programma vol leuke activiteiten. Klinkt bijna te mooi om waar te zijn, toch? Kom eens langs, dan kun je het met eigen ogen bekijken. Ja, bij buitenschoolse opvang (BSO) Het Lijsternest in Zoetermeer Leyens beleven kinderen van 4-9 jaar een prachtige tijd. Als ze 9 jaar worden, stromen ze automatisch door naar onze KIDSclub .

Elke dag is anders

Het is telkens weer een verrassing waar je je kind aantreft. Boven in de boerderij bij de figuurzaag, in de tv-hoek of buiten om lekker verstoppertje te spelen? Onze pedagogisch medewerkers zijn ontzettend creatief in het bedenken van leuke activiteiten. Tijdens schoolvakanties hebben we een aangepast aanbod met uitstapjes naar musea of een speeltuin.

Een eigen tuin

Wij hebben ons eigen tuintje in de wijktuin van De Leyens waar we graag naartoe gaan. In die tuin groeien verschillende groenten. Bij ons leert je kind dat groenten op het land groeien en niet in de supermarkt. Daarnaast heeft de wijktuin een grote buitenruimte. Dus is het lekker weer? Dan gaan we daar lekker picknicken.

De vakanties zijn te gek bij Buitenschoolse opvang Het Lijsternest

Ook in de vakanties zorgen we ervoor dat je kind een geweldige tijd beleeft bij Buitenschoolse opvang Het Lijsternest, met een gevarieerd aanbod. Denk aan een uitstapjes naar de bioscoop, het klimbos, bowlen of een zelf georganiseerde vossenjacht! Maar ook op locatie maken we het gezellig. Zo maken we bijvoorbeeld zelf zeepjes en komt er geregeld iemand een workshop, bijvoorbeeld breakdancen. Of we gaan lekker op ontdekking in de omgeving.

Goed contact met school in Zoetermeer Leyens

We zijn onderdeel van IKC Plankier, dus we hebben goed contact met de leerkrachten daar. Als er op school iets belangrijks gebeurt, dan weten wij het. En andersom ook. Maar ook met basisscholen de Elzenhoek, Prinses Margrietschool en Tjalk in Zoetermeer Leyens heeft Buitenschoolse opvang Het Lijsternest goede afspraken gemaakt met deze scholen over het ophalen van de kinderen.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager jullie graag eens rond.

Meer informatie

LRK 972080417

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:15 - 18:30
Dinsdag
07:15 - 18:30
Woensdag
07:15 - 18:30
Donderdag
07:15 - 18:30
Vrijdag
07:15 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

079 331 69 51

Adres

Broekwegzijde 193
2725 PE Zoetermeer
De Leyens
  • Avatar

    Sanne Langeveld

    Locatiemanager