Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Het Palet

BSO Het Palet in Zoetermeer Rokkeveen

Introductie

“Vandaag was Julia er ook, pap. Het was zoooo gezellig. We hebben memory gedaan en Koen heeft gewonnen. En we hebben gedanst op K3 met de leidster. Zij kan ook leuke passen, pap. Ik laat ze straks zien, goed?”

Vóór of na school nog even heerlijk spelen …

… met vriendjes en vriendinnetjes van school. Bij een kleine BSO van drie groepen, waar iedereen elkaar kent. Gewoon in het gebouw van Kindcentrum het Palet. Veilig en vertrouwd. Uw kind speelt een spelletje, speelt lekker buiten of bouwt in de bouwhoek. Hij of zij zal er vast enthousiast over vertellen.

Wat is het talent van uw kind?

Er is voor iedereen wat leuks te doen. Na school is het natuurlijk eerst tijd voor wat drinken, fruit en een cracker. En daarna? Gezellig meegaan boodschappen doen. Jenga doen met vriendjes en vriendinnetjes. Of even lekker een potje voetballen na een dag in de schoolbanken. Iedere week bieden we een gevarieerd activiteitenprogramma aan bij BSO het Palet. Zodat uw kind vanzelf ontdekt wat hij of zij leuk vindt. Misschien een onverwacht talent?

Ook in de schoolvakanties is onze BSO open. Omdat we dan de hele dag hebben, kunnen we extra leuke dingen doen. Zoals een sportclinic. Of samen naar de bios. Of… ?

Er is volop speelruimte!

BSO Het Palet is kleinschalig met drie groepen in drie groepsruimtes. Iedere ruimte is gezellig ingericht met uitdagende speelhoeken. We hebben ook een speelruimte. Om te sporten of te dansen. En de kinderen zijn natuurlijk heel graag in onze natuurtuin en op het grasveld.

Welkom bij BSO Het Palet!

Kom maar eens kijken wat er bij ons allemaal te doen is. Zit uw kind op Kindcentrum het Palet? Dan is het maar een paar stappen lopen naar onze lokalen. Onze pedagogisch medewerkers brengen en halen de kleintjes gewoon. Heel makkelijk en vertrouwd.

Meer informatie

Wat kost het?

Onze rekentool geeft je een beeld van wat kinderopvang jou kost.

LRK 202158299

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
08:15 - 12:15
Dinsdag
08:15 - 12:15
Woensdag
Gesloten
Donderdag
08:15 - 12:15
Vrijdag
08:15 - 12:15
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

079 346 11 80 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

079 361 87 29

Adres

Marsgeel 18
2718 BZ Zoetermeer
Rokkeveen
  • Erna-Maassen-bewerkt-300x300.jpg

    Erna Maassen

    Locatiemanager