Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Het Palet

BSO in Zoetermeer Rokkeveen

Introductie

Op onze buitenschoolse opvang (BSO) speelt je kind na school gezellig met vriendjes en vriendinnetjes. Het Palet is een compacte locatie met drie groepen voor kinderen van 4 tot 8 jaar. Iedereen kent elkaar. We zitten in het gebouw van Kindcentrum het Palet, waar het veilig en vertrouwd voelt.

Van alles te doen

De groepsruimten in ons gebouw hebben een rustige inrichting. De speelmaterialen liggen op kindhoogte. Zo kan iedereen lekker zelf aan de slag. Er zijn grote houten blokken, verkleedkleding, muziekinstrumenten, een bouwhoek, een huishoek, constructiematerialen.

Soms zetten we een leuke dans aan op het beeldscherm en gooien we die heupen lekker los. Ook staat er een boekenkastje en een bank waar je kind kan lezen of voorgelezen worden. Voor de creatievelingen is er ook van alles, zoals klei, verf en gekleurd papier. Koken en bakken vinden we ook heel leuk, dus het ruikt hier vaak heerlijk.

De deur uit

Als het weer een beetje meezit, gaan we lekker naar buiten. Dat blijft toch het allerleukst. Daar kunnen we spelen, zandtaartjes maken in de zandbak, verstoppertje spelen en van de glijbaan gaan. Er is een groot plein voor spel- en sportactiviteiten. En aan ballen en krijt geen gebrek.

Een gevarieerd programma

We besteden veel aandacht aan de jaarlijks terugkerende bijzondere dagen. Naast de feestdagen organiseren we activiteiten rondom de ModderDag, de Kinderboekenweek en de dag van het water. Onze vakantieprogramma’s zijn ook heel geliefd. We kiezen dan telkens een ander thema en per dag verschillende activiteiten in het kader van bewegen, koken/bakken, creativiteit en fantasie. Ook gaan we in de vakantieperiode weleens op stap, bijvoorbeeld naar een andere BSO of naar een grote speeltuin.

Een paar stappen

Zit je kind op Kindcentrum het Palet? Dan is het maar een paar stappen lopen naar onze lokalen. Als er op school iets belangrijks gebeurt, brengen de leerkrachten ons daar altijd van op de hoogte. En andersom ook.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager jullie graag eens rond.

Meer informatie

LRK 202158299

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
08:15 - 12:15
Dinsdag
08:15 - 12:15
Woensdag
Gesloten
Donderdag
08:15 - 12:15
Vrijdag
08:15 - 12:15
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

079 361 87 29

Adres

Marsgeel 18
2718 BZ Zoetermeer
Rokkeveen
  • Avatar

    Kristel van den Heuvel

    Locatiemanager