Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Het Toekannest

BSO Het Toekannest in Zoetermeer Oosterheem

Introductie

Het is misschien een open deur, maar op buitenschoolse opvang (BSO) Het Toekannest in Zoetermeer Oosterheem hebben we alle aandacht voor je kind. Wat je kind daarvan merkt? Dat wij er alles aan doen om die uurtjes na een intensieve schooldag zo fijn mogelijk te maken. Hier bieden we kinderen alle ruimte om hun tijd lekker zelf in te vullen. Wat gaan we vandaag doen?

Geen dag hetzelfde

Elk kind is anders. Andere interesses, andere hobby’s en andere behoeftes. Wij spelen daarop in door elke dag weer andere activiteiten aan te bieden. Houd je kind van sporten, dansen, schilderen of muziek maken? Hier kan het allemaal. Je kind mag zelf een activiteit kiezen, maar we helpen er ook met alle liefde een handje bij. En is de dag zo druk geweest dat je kind vooral even wil niksen? Ook helemaal goed.

Kom op een willekeurige dag langs, en de kans is groot dat je ons buiten aantreft. Op de handbalvelden hebben we volop ruimte voor sport en spel. Rennen, fietsen, voetballen of hockeyen: de kinderen kunnen hun energie helemaal kwijt. En is het in de winter echt te koud om naar buiten te gaan? Dan hebben we de naastgelegen gymzaal waar we één keer per week gebruik van mogen maken. In onze keuken hebben we dan weer de mogelijkheid om aan de slag te gaan met kookactiviteiten. We beginnen bijvoorbeeld met het bakken van een eitje, maar misschien blijkt al gauw dat er een nieuwe Jamie Oliver in je kind schuilt.

Leuke uitjes in Zoetermeer Oosterheem

We trekken er ook graag op uit, de wijde wereld in. Je kind komt straks thuis met de mooiste verhalen. Bijvoorbeeld over de leuke boeken die we in de bibliotheek hebben gevonden of de vergeten groente op de markt. Je hoort het al, je kind gaat hier een geweldige tijd beleven.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager jullie graag eens rond.

Meer informatie

LRK 213631866

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
15:00 - 18:30
Dinsdag
15:00 - 18:30
Woensdag
12:30 - 18:30
Donderdag
15:00 - 18:30
Vrijdag
12:00 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

079 331 79 02

Adres

Zanzibarplein 72
2721 GE Zoetermeer
Oosterheem
  • Avatar

    Lykke Kortekaas

    Locatiemanager