Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Het Toekannest

BSO Het Toekannest in Zoetermeer Oosterheem

Introductie

Is het een open deur als wij beweren dat we gericht zijn op het kind? Als BSO misschien wel. Maar we zijn het ook écht. We vinden het belangrijk dat uw kind zich thuis voelt in BSO Het Toekannest. Uw kind kan rustig bijkomen van een intensieve schooldag. En zelf kiezen wat hij of zij wil doen. Geen kind is hetzelfde. Daarom staan hun wensen bij ons centraal. Gelukkig zitten we in een modern pand samen met sporthal Oosterpoort. Dat maakt het gemakkelijker om uw kind verschillende activiteiten aan te bieden. Voldaan komt uw zoon of dochter thuis!

Geen dag is hetzelfde bij BSO Het Toekannest

Houdt uw kind van sporten, dansen, schilderen of muziek maken? Dan voelt hij of zij zich als een vis in het water bij ons. Geen dag is hetzelfde door het afwisselende activiteitenprogramma bij BSO Het Toekannest. Daarin ontdekken de kinderen spelenderwijs wat ze leuk vinden. Maar ze stellen het programma ook zelf samen. En dat levert verrassende activiteiten op. Soms willen ze zich uitleven op de sportvelden. Dan weer klauteren en klimmen in een speeltuin. Of misschien naar een leuk en leerzaam museum in de buurt. Welke musea bezoekt u met uw kroost?

Uw kind kan lekker ravotten in de vrije natuur

We bieden veel buitenspeelmogelijkheden op onze terreinen. Rennen, fietsen, voetballen of hockeyen: de kinderen kunnen hun energie helemaal kwijt. ’s Avonds heeft u geen kind meer aan ze. In de winter sporten we zelfs binnen op dinsdagmiddag. Sport, spel en buitenspelen staan hoog op de wensenlijstjes van de kinderen. Daarnaast genieten ze tijdens vakanties van smakelijke kookactiviteiten. Bakt uw kind thuis al een eitje? Ten slotte organiseren we speciale uitjes in de nabije omgeving. Reken maar dat u ’s avonds verhalen hoort over leuke boeken uit de bibliotheek. Of vergeten groenten op de markt. Laat uw kind het zelf gerust beleven!

Meer informatie

Wat kost het?

Onze rekentool geeft je een beeld van wat kinderopvang jou kost.

LRK 675255211

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
15:00 - 18:30
Dinsdag
15:00 - 18:30
Woensdag
12:30 - 18:30
Donderdag
15:00 - 18:30
Vrijdag
12:00 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

079 331 79 02

Adres

Zanzibarplein 72
2721 GE Zoetermeer
Oosterheem
  • Avatar

    Lykke Kortekaas

    Locatiemanager