Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Het Welpennest

BSO Het Welpennest in Zevenhuizen

Introductie

In de mooie nieuwe wijk Koningskwartier vindt u Kindercentrum Het Welpennest. Daar hoort natuurlijk onderwijs en kinderopvang bij. In één pand komen alle kinderopvangvormen en onderwijs samen. Met een kinderdagverblijf, een peutergroep en een buitenschoolse opvang biedt Gro-up opvang aan kinderen van 0 tot 13 jaar.

Alles onder één dak

Wat maakt BSO Het Welpennest zo bijzonder? Dat we alle opvangsoorten onder één dak hebben. Stroomt uw kind door van peuteropvang of kinderdagverblijf Het Welpennest naar de BSO? Dan kennen wij uw kind al. Fijn voor uw kind en voor uzelf. Door goed onderling contact met de inpandige scholen, maar daarnaast ook met alle andere scholen in Zevenhuizen, kan uw kind opgroeien in een vertrouwde, veilige omgeving.

Altijd iets te doen op BSO het Welpennest

We doen zoveel leuke dingen dat we soms tijd te kort komen! Geen dag is hetzelfde. De ene dag sport en spel, de andere dag schilderen. Dan een dag met dansen of muziek maken en de volgende dag een proefje doen. Dankzij onze betrokken medewerkers vermaakt uw kind zich gegarandeerd op BSO Het Welpennest. Wij gaan uit van kinderparticipatie: de kinderen worden actief betrokken bij het bedenken van de activiteiten. Zo ontstaan er vaak verrassende en inspirerende activiteiten. Het Welpennest is een belevenis voor ieder kind!

BSO Fit&fun

Op woensdag- en vrijdagmiddag brengen wij de kinderen naar BSO Fit&fun. Daar staat op woensdag de lunch al klaar. Daardoor is er meer tijd om samen leuke activiteiten te doen. Zoals sportief uit ons dak gaan in de gymzaal!

Iedere vakantie een cool thema

Ook in de vakanties zijn er kook-, techniek-, sport- en spelactiviteiten bij BSO Het Welpennest. De activiteiten hangen aan een spannend verhaal met iedere vakantie weer een ander thema: Leven als een beroemdheid, Licht en donker, Techniek; het verhaal loopt als een rode draad door de vakantie. Onder begeleiding van onze pedagogisch medewerkers gaan de kinderen op stap en beleven zo veel mogelijk avonturen.

Samenwerking OBS het Reigerbos

BSO het Welpennest werkt samen met alle scholen in Zevenhuizen. Met OBS ‘t Reigerbos delen wij een gezamenlijke missie ‘een plek waar kinderen met plezier naar toe gaan’. Ook organiseren wij samen feesten, vieringen en themaouderavonden.

Meer informatie

LRK 139030645

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
14:30 - 18:30
Dinsdag
14:30 - 18:30
Woensdag
Gesloten
Donderdag
14:30 - 18:30
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

018 049 32 40

Adres

Ryckevelde 3-5
2761 KZ Zevenhuizen
Koningskwartier
  • Avatar

    Shaylene Hagebeek

    Locatiemanager