Kinderopvang

Buitenschoolse opvang IKC De Buytenkans

BSO IKC De Buytenkans in Zoetermeer Buytenwegh

Introductie

Bij buitenschoolse opvang (BSO) IKC De Buytenkans in Zoetermeer Buytenwegh snappen we waar de BSO om draait: vrije tijd. En zo moet het dus ook voelen. Want na een lange dag school, verdient je kind het om een geweldige tijd te beleven. Dat gaat hier, op De Buytenkans, zeker lukken!

BSO IKC De Buytenkans in Zoetermeer Buytenwegh

Onze locatie is heel fijn. We hebben een grote speelhal waar alle kinderen samen kunnen komen en gezellig met elkaar kunnen spelen. Er zijn verschillende leuke speelhoeken, zoals de leeshoek en de huishoek. Binnenkort krijgen we zelfs een klim- en klauterhoek. Ook is er veel ruimte om te knutselen en creatief bezig te zijn.

Buiten is er voor je kind ook van alles om zich mee te vermaken. Zo hebben we daar een racebaan, een zandbak, een lachspiegel en een glijbaan. En op een warme dag vinden de kinderen het heerlijk om gebruik te maken van de buitenkraan, bijvoorbeeld voor een watergevecht.

Tijdens de vakanties

Ook als het vakantie is, heb jij als ouder vaak behoefte aan een plek waar je kind naartoe kan terwijl je werkt. En omdat het vakantie is, moet het ook wel echt als vakantie voelen. Nou, op BSO IKC De Buytenkans doen we er alles aan om die vakanties onvergetelijk te maken. Tijdens de vakanties voegen we ons samen met de Watersnip en organiseren we allerlei bijzondere activiteiten en uitstapjes.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt onze locatiemanager je graag eens rond.

Meer informatie

LRK 138982739

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:15 - 18:30
Dinsdag
07:15 - 18:30
Woensdag
12:30 - 18:30
Donderdag
07:15 - 18:30
Vrijdag
07:15 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

079 323 07 10

Adres

Busken Huethove 6
2717 XK Zoetermeer
Buytenwegh
  • Avatar

    Sanne Waasdorp

    Locatiemanager