Kinderopvang

Buitenschoolse opvang IKC De Buytenkans

BSO IKC De Buytenkans in Zoetermeer Buytenwegh

Introductie

“Yes, school is uit. Op naar… BSO IKC de Buytenkans! Ik ben zo benieuwd wat we vandaag gaan doen. Aardbeien plukken in de natuurtuin? Konijnen aaien in de kinderboerderij? Verstoppertje spelen in Het Buytenpark? Een gigantisch bouwwerk maken van Kapla? Of een pizza bakken? Oh wacht, ik ga denk ik oefenen voor mijn dansje. Als papa me ophaalt, kan ik hem verrassen met een voorstelling.”

Iedere dag is anders bij BSO IKC de Buytenkans

De pedagogisch medewerkers bedenken iedere dag weer een nieuwe activiteit. We werken gedurende het jaar graag met verschillende thema’s. En natuurlijk betrekken we de kinderen bij het aanbod. Zo kan het gebeuren dat uw kind de ene dag met groene verf aan zijn handen thuiskomt. En de volgende dag met zand in zijn schoenen. Heeft u zelf ook een leuk idee voor een activiteit? We horen het graag.

Lekker chillen in onze huiskamer

Heb je even geen zin om samen te sporten, te knutselen, te koken, buiten te spelen of een spelletje te doen? Wil je even in je eentje iets doen? Dat kan ook. Of helemaal niks doen. Lekker op onze bank hangen met een boekje. Even relaxen na een drukke dag. Of je maakt vast je huiswerk in een rustig hoekje. Hoef je dat thuis niet meer te doen.

BSO IKC de Buytenkans zorgt ook voor gemak voor de ouders

We snappen heel goed dat u ook een drukke dag achter de rug heeft als u uw kind komt ophalen. Hoe fijn is het dat u voor school, BSO én kinderdagverblijf op één locatie terechtkunt. We zitten in basisschool IKC de Buytenkans. Middenin de woonwijk. En komt u met de auto? Er is altijd wel een plekje voor de deur. We werken ook samen met IKC de Klimboom. Tijdens de vakanties vangen we de kinderen op bij BSO Het Lijsternest op de Broekwegzijde 193.

Meer informatie

Wat kost het?

Onze rekentool geeft je een beeld van wat kinderopvang jou kost.

LRK 138982739

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:15 - 18:30
Dinsdag
07:15 - 18:30
Woensdag
12:30 - 18:30
Donderdag
07:15 - 18:30
Vrijdag
07:15 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

079 323 07 10

Adres

Busken Huethove 6
2717 XK Zoetermeer
Buytenwegh
  • Avatar

    Sanne Waasdorp

    Locatiemanager