Kinderopvang

Buitenschoolse opvang IKC De Edelsteen

BSO IKC De Edelsteen in Zoetermeer Rokkeveen

Introductie

Voor het eerst naar school en naar de BSO. Dat is behoorlijk spannend voor de meeste kinderen. Op BSO De Edelsteen hebben we daarom een heel veilige opvang voor die kleintjes. Op dinsdag en donderdag vangen we alleen de kinderen van groep 1 en 2 op. Heeft u ook opvang nodig voor de andere dagen of voor oudere kinderen? Geen probleem, we werken nauw samen met onze andere vestiging in het pand naast ons.

Een fijne middag voor de kinderen bij BSO De Edelsteen

In het gezellige lokaal krijgen de kinderen eerst wat te drinken en te eten. En kunnen ze even bijkomen van een hele dag school. Daarna bedenken we samen wat we voor leuks gaan doen. Onze pedagogisch medewerkers hebben ongelofelijk veel creatieve ideeën. Koken, knutselen, spelletjes of een uitstapje. Als ouder moet u niet gek opkijken als uw kind zegt: “Ben je er nu al?”

Voor iedere leeftijdsgroep een eigen aanbod

Is uw kind gewend aan de basisschool en de buitenschoolse opvang? Dan stroomt uw kind door naar onze andere vestiging in het pand ernaast: BSO De Edelsteen op de Sieraadlaan. Beide BSO’s zijn onderdeel van Integraal Kindcentrum (IKC) De Edelsteen. Samen met school bieden we een totaalpakket van opvang en onderwijs aan voor kinderen van 0 tot 12 jaar.

BSO De Edelsteen laat ieder kind stralen

Ieder kind heeft een talent. Hoe mooi is het als een kind dat zelf ontdekt en ervaart? Om kinderen daarbij te helpen, hebben we een speciaal Talentenlab. Vanaf groep 2 kan uw kind tegen een kleine vergoeding bijzondere workshops volgen. Bijvoorbeeld over wetenschap, techniek of kunst.

Onze BSO is ook voor kinderen van andere scholen

We vangen niet alleen de kinderen van IKC De Edelsteen op. Ook kinderen van de Prins Clausschool, Het Palet en De Saffier komen bij ons. Met deze scholen hebben wij goede afspraken gemaakt over het brengen en halen van de kinderen. Kinderen van Het Palet en De Saffier komen alleen op woensdag. Op maandag, dinsdag en donderdag zitten we in de aula van het IKC op de Sieraadlaan 100. Op woensdag en vrijdag en tijdens vakanties zitten we op de Topaas 18.

Meer informatie

Wat kost het?

Onze rekentool geeft je een beeld van wat kinderopvang jou kost.

LRK 216018018

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:30 - 18:30
Dinsdag
07:30 - 18:30
Woensdag
07:30 - 18:30
Donderdag
07:30 - 18:30
Vrijdag
07:30 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

079 362 00 35

Adres

Topaas 18
2719 VD Zoetermeer
Rokkeveen
  • Vivien-de-Koning-300x300.jpg

    Vivien de Koning

    Locatiemanager