Kinderopvang

Buitenschoolse opvang IKC De Kasteeltuyn

Buitenschoolse opvang in Zoetermeer Palenstein

Introductie

Bij buitenschoolse opvang (BSO) De Kasteeltuyn is elke middag zó leuk dat je kind bijna niet meer naar huis wil. We geven de kinderen hier alle ruimte om lekker zelf te beslissen wat ze gaan doen. Want de tijd op de BSO is vrije tijd, dus zo moet het ook voelen. Wij besteden dagelijks aandacht aan sport en maken daarbij gebruik van de sporthal en het Richard Krajicekveld.

Een betrokken team bij BSO De Kasteeltuyn

Hier staat een gezellig team van pedagogisch medewerkers dagelijks klaar om de leukste activiteiten aan te bieden. Aan de hand van verschillende thema’s stellen wij een ontwikkelingsgericht activiteitenaanbod samen. Maar de kinderen beslissen wat ze gaan doen.

Een heerlijke plek

Op onze recent gerenoveerde locatie aan het Rakkersveld kom je binnen in een kleinschalige kinderopvang met een huiselijke, warme sfeer. Alle kinderen kennen elkaar en de pedagogisch medewerkers. We krijgen vaak te horen dat het bij ons voelt als een warm bad, een tweede thuis.

Bijzondere activiteiten

We doen gedurende het jaar ook allerlei bijzondere dingen. Denk bijvoorbeeld aan Peutergym, Kinderboekenweek, Nationale voorleesdagen, ModderDag en Koningsdag. Ook is er de jaarlijkse Dag van Palenstein, samen met de samenwerkingspartners in de wijk.

Samenwerking

We werken nauw samen met basisschool De Kasteeltuyn, waarmee wij als gro-up een IKC vormen. Zo is er altijd goed overleg als er op school of bij ons iets belangrijks gebeurt. En ook stemmen we onze activiteiten op elkaar af, zodat kinderen nooit het gevoel hebben twee keer hetzelfde te doen. Bij ons weet je zeker dat je kind een geweldige tijd gaat beleven en vol verhalen thuiskomt.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager jullie graag eens rond.

Meer informatie

LRK 110124789

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:00 - 18:30
Dinsdag
07:00 - 18:30
Woensdag
07:00 - 18:30
Donderdag
07:00 - 18:30
Vrijdag
07:00 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

079 341 20 94

Adres

Rakkersveld 141
2722 BN Zoetermeer
Palenstein
  • Avatar

    Mandy Stuger

    Locatiemanager