Kinderopvang

Buitenschoolse opvang IKC De Piramide

BSO IKC De Piramide in Zoetermeer Meerzicht

Introductie

‘Hoe was het vandaag op school?’
‘Goed.’
‘Wat heb je geleerd?’
‘Weet ik niet meer.’
‘Heb je een fijne dag gehad op de BSO?’
‘Ja.’

Zomaar een gesprek dat zich afspeelt in de auto van de BSO naar huis. Het is vaak een mysterie wat uw kind allemaal meemaakt als u aan het werk bent. Er is één ding waar u zeker van kunt zijn: uw kind heeft bij BSO De Piramide een heerlijke tijd.

Kinderen ontwikkelen zich optimaal bij BSO De Piramide

De kinderen ontwikkelen zich bij ons optimaal, doordat wij samenwerken met het onderwijs in IKC De Piramide. De thema’s die de kinderen elke maand op school behandelen, volgen wij op. Op BSO De Piramide kunnen kinderen op hun eigen niveau aan deze thema’s werken. Het resultaat van deze samenwerking? Onze kinderen ontwikkelen hun talenten. Daarnaast loopt de eventuele extra zorg die zij op school ontvangen door op onze BSO.

Er is veel te beleven op BSO De Piramide

Onze pedagogisch medewerkers maken een divers en uitdagend activiteitenprogramma. We zorgen voor veel uitdaging voor de kinderen. En door de verschillende thema’s en afwisselende activiteiten is er voor elk wat wils. Er zijn judo- en dramalessen, schilderworkshops en technieklessen. In de vakanties is er ruimte voor uitstapjes. Afgelopen jaar gingen wij bijvoorbeeld naar de Linneaushof en Naturalis.

Er is een speciale KIDSclub voor kinderen vanaf 9 jaar

Kinderen vanaf 9 jaar zijn vaak zelfstandiger en op zoek naar meer uitdaging. Daarom is er speciaal voor hen een KIDSclub. Deze club biedt dezelfde opvang als de buitenschoolse opvang. Maar de kinderen bepalen welke activiteiten ze doen. Veel kinderen spelen in de tuin en leren zo meer over bloemen en planten. Anderen verdiepen zich in een bepaalde sport. De KIDSclub heeft ook een eigen kookclub. Daar maken ze elke maand een planning van wat ze gaan koken. En natuurlijk eten ze het ook gezellig samen op.

Meer informatie

LRK 220196461

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:00 - 18:30
Dinsdag
07:00 - 18:30
Woensdag
07:00 - 18:30
Donderdag
07:00 - 18:30
Vrijdag
07:00 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

010 286 27 77

Adres

Fivelingo 84-86
2716 BG Zoetermeer
Meerzicht
  • Avatar

    Stefan Verlaan

    Locatiemanager