Kinderopvang

Buitenschoolse opvang IKC De Saffier

BSO in Zoetermeer Rokkeveen

Introductie

Cupcakes bakken, winnen met Monopoly en een potje basketbal in één middag? Kan gewoon, op buitenschoolse opvang (BSO) IKC De Saffier in Rokkeveen! Hier vliegt de tijd voorbij. En dat vinden de kinderen eigenlijk vooral jammer. We werken met twee groepen voor 4 tot 8 jaar.

Aandacht voor elk kind

Als je kind uit school komt, eten we eerst even een cracker. Even bijkomen. Alle kinderen vertellen wat ze hebben meegemaakt. Waar ze trots op zijn of waar ze mee zitten. En heel belangrijk: wat ze die middag graag willen doen. Ons doel is dat ieder kind zich thuis en gezien voelt op BSO Het Kiwinest.

BSO IKC De Saffier is een hele fijne plek

In ons gebouw hebben we twee groepsruimtes met leuke speelhoeken. De speelmaterialen liggen op kindhoogte, zodat iedereen lekker zelf aan de slag kan. De sfeer is huiselijk en er is van alles te doen. Zo zijn er grote houten blokken, verkleedkleding, muziekinstrumenten, een bouwhoek, een huishoek en constructiematerialen. Ook is er een beeldscherm waarop we een filmpje kijken of meedoen met dansjes. Regelmatig koken en bakken we de lekkerste dingen, dus het ruikt hier vaak heerlijk.

Lekker naar buiten in Rokkeveen

Buiten is het ook heerlijk, met deels gras en deels tegels. Hier spelen de kinderen verstoppertje of fietsen ze lekker rond. Er is een groot plein waar we spel- en sportactiviteiten doen. Verder zijn er natuurlijk ballen, hoepels en krijt. Hebben we er zin in, dan gaan we lekker naar de speeltuin om van de glijbaan te gaan.

Een gevarieerd programma

We besteden veel aandacht aan de jaarlijks terugkerende bijzondere dagen. Naast de feestdagen organiseren we activiteiten rondom ModderDag, de Kinderboekenweek en de dag van het water. Onze vakantieprogramma’s zijn ook heel geliefd. We kiezen dan telkens een ander thema en per dag verschillende activiteiten in het kader van bewegen, koken/bakken, creativiteit en fantasie. Ook gaan we in de vakantieperiode weleens op stap. Bijvoorbeeld naar een andere BSO of naar een grote speeltuin.

Samenwerking

We zitten in hetzelfde gebouw als basisschool De Saffier. Voor je kind een vertrouwde omgeving, voor jou één en dezelfde plek voor het halen en brengen. Als er op school iets belangrijk gebeurt, zijn we er altijd van op de hoogte. En andersom ook.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager jullie graag eens rond.

Meer informatie

LRK 222771112

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:15 - 18:30
Dinsdag
07:15 - 18:30
Woensdag
Gesloten
Donderdag
07:15 - 18:30
Vrijdag
07:15 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 20 95 04 65

Adres

Electrablauw 1
2718 JT Zoetermeer
Rokkeveen
  • Avatar

    Kristel van den Heuvel

    Locatiemanager