Kinderopvang

Buitenschoolse opvang IKC De Springplank

Buitenschoolse opvang in Zoetermeer Seghwaert

Introductie

Kies je voor onze buitenschoolse opvang (BSO), dan komt je kind terecht op de leukste kinderopvang van Seghwaert. Hier staat een leuk team van pedagogisch medewerkers dagelijks klaar om de leukste activiteiten aan te bieden.

De Springplank is er speciaal voor kinderen tussen 6 en 9 jaar. Is je kind jonger? Dan komt het eerst op de Spelevaert terecht.

Elke dag is anders

Aan de hand van verschillende thema’s stellen wij een ontwikkelingsgericht activiteitenaanbod samen. Plezier maken en leren gaan daarbij hand in hand. We knutselen, lezen of doen leuke spelletjes. Op het podium voeren de kinderen regelmatig toneelstukjes en dansjes op. Maar we doen alle activiteiten in overleg met hen. Ze hoeven niets te doen waar ze geen zin in hebben.

Als je kind 9 jaar wordt, stroomt het door naar KIDSclub Het Zwanennest. Daar zijn de activiteiten specifiek voor oudere kinderen bedacht. Zo blijft je kind geïnteresseerd en uitgedaagd.

Lekker naar buiten

Als het weer het ook maar een beetje toelaat, gaan we naar buiten. We maken gebruik van het ruime schoolplein voor ons pand. Hier spelen we dagelijks buiten. Het plein biedt alle mogelijkheden voor het organiseren van sport en spel, maar daagt ook uit tot vrij spel. Zo ontketent het de creativiteit bij de kinderen.

We doen gedurende het jaar ook allerlei bijzondere dingen. Denk bijvoorbeeld aan Kinderboekenweek, Nationale voorleesdagen, ModderDag en Koningsdag.

Samenwerking

We werken nauw samen basisschool de Spelevaert en basisschool de Springpank, waar wij als gro-up een integraal kindcentrum (IKC) mee vormen. Dus als er op school iets belangrijks gebeurt, dan horen wij het. En andersom natuurlijk ook.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager jullie graag eens rond.

Meer informatie

LRK 348712935

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:15 - 18:30
Dinsdag
07:15 - 18:30
Woensdag
07:15 - 18:30
Donderdag
07:15 - 18:30
Vrijdag
07:15 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

079 331 41 89

Adres

Irisvaart 6-8
2724 TT Zoetermeer
Seghwaert
  • Avatar

    Romy Stigt

    Locatiemanager