Kinderopvang

Buitenschoolse opvang IKC De Springplank

BSO IKC De Springplank in Zoetermeer Seghwaert

Introductie

Uw kind gaat naar basisschool De Springplank of De Spelevaert.
Uw kind is tussen de 6 en 9 jaar oud.
U bent op zoek naar een BSO voor uw kind.
Zijn de drie stellingen hierboven op u van toepassing? Dan kunt u stoppen met zoeken. Buitenschoolse opvang De Springplank is een heerlijke plek waar uw kind de uren na school kan doorbrengen.

Er is genoeg te beleven en te doen

Na schooltijd nemen we eerst gezellig met elkaar de dag door. En we eten en drinken wat samen. Daarna is het tijd voor spelletjes, knutselen, lezen of relaxen. Op het podium voeren de kinderen regelmatig toneelstukjes en dansjes op. Een enthousiast publiek is daarbij gegarandeerd! We doen alle activiteiten in overleg met de kinderen. De kinderen helpen ook bij het klaarzetten van de activiteiten en de maaltijden. En natuurlijk bij het opruimen. Is uw kind ouder dan 9 jaar? Dan stroomt hij of zij, in overleg met u, door naar KIDSclub Het Zwanennest.

Uw kind kan zijn of haar energie bij ons kwijt

Na een dag in de schoolbanken is het best lekker om even flink uit te razen. Dat kan op het schoolplein van De Spelevaert. We hebben een groot speelterrein met een klimrek, duikelrek en een veld om te voetballen. Regent het buiten? Dan kunnen wij ook spelen in het speellokaal van de Spelevaert.

Uw kind is ook tijdens schoolvakanties en studiedagen welkom bij BSO De Springplank

We maken er op vrije dagen een extra leuke dag van. We bakken pannenkoeken, kijken een film, houden een modeshow met verkleedkleren. Of gaan op pad om leuke workshops te doen, we bezoeken een speeltuin of doen gezellige activiteiten in het park. We doen alles in overleg met de kinderen. Zij weten namelijk als geen ander waar hun behoeftes liggen. In de vakanties werken we samen met BSO De Spelevaert.

We werken samen met basisschool De Spelevaert en De Springplank

Een goede samenwerking met u vinden wij heel belangrijk. Aan het einde van de dag gaan we graag met u in gesprek over uw kind. Heeft de leerkracht van uw kind iets aan ons doorgegeven? Dan hoort u het van ons!

Meer informatie

Wat kost het?

Onze rekentool geeft je een beeld van wat kinderopvang jou kost.

LRK 348712935

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:15 - 18:30
Dinsdag
07:15 - 18:30
Woensdag
07:15 - 18:30
Donderdag
07:15 - 18:30
Vrijdag
07:15 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

079 331 41 89

Adres

Irisvaart 6-8
2724 TT Zoetermeer
Seghwaert
  • Avatar

    Mandy Stuger

    Locatiemanager