Kinderopvang

Buitenschoolse opvang IKC De Triangel

BSO IKC De Triangel in Zoetermeer Seghwaert

Introductie

Vier stoelen staan met hun rug naar het podium. De juryleden kijken serieus voor zich uit. “Ja, kom maar!”, roept er één. Een meisje met een haarband met kattenoortjes schuifelt het podium op. Een ander drukt op ‘play’. De muziek begint en als een echte professional zet de jonge zangeres in. Vier paar handen grijpen naar de zitting van hun stoel. Eigenhandig draaien ze hun stoel om. Als het liedje is afgelopen mag de Ariana Grande look-a-like een coach kiezen. Op het podium in de aula van basisschool De Triangel voelen kinderen van buitenschoolse opvang De Triangel zich een echte ster!

Kinderen vermaken zich prima bij BSO De Triangel

Uw kind kan zich in ons lichte speellokaal vermaken in de poppenhoek of in de bouwhoek. Aan tafel zijn al talloze potjes Muizenval, Cucaracha, dammen en Toren van Pisa gespeeld. Heeft uw zoon of dochter zin om te lezen? Dan is er een comfortabele bank. En ook de creatieveling zal zich niet vervelen met veel verschillende knutselspullen. Kortom, voor elk wat wils! Is uw kind ouder dan 9 jaar? Dan stroomt hij of zij, in overleg met u, door naar KIDSclub Het Zwanennest.

Goed of slecht weer, wij bewegen lekker veel

Met goed weer spelen we natuurlijk buiten. Dat kan op het schoolplein van basisschool De Triangel of op het grasveld naast het schoolplein. Daarnaast maken we gebruik van het speellokaal. Dus ook met slecht weer bieden we bewegingsactiviteiten aan.

Ook tijdens schoolvakanties is het bij BSO De Triangel een feest

Uw zoon of dochter weet zelf het beste wat hij of zij graag doet. Daarom praten de kinderen mee over de activiteiten die zij tijdens schoolvakanties of studiedagen graag willen doen. Onze gekwalificeerde pedagogisch medewerkers staan overal voor open. Een waterwedstrijd op een warme dag in het park. Een taart bakken die er bijna net zo uitziet als bij Heel Holland Bakt. Een speurtocht in het bos. Niets is te gek. In de vakanties werken we samen met BSO De Touwladder.

We werken samen met basisschool De Triangel en met u

We vinden het erg belangrijk om met u samen te werken. Aan het einde van de dag spreken we u graag persoonlijk. Wij vertellen hoe uw kind het heeft gedaan op de BSO. En we brengen informatie over van de leerkracht van uw kind.

Meer informatie

Wat kost het?

Onze rekentool geeft je een beeld van wat kinderopvang jou kost.

LRK 131372464

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
08:35 - 12:35
Dinsdag
08:35 - 12:35
Woensdag
08:35 - 12:35
Donderdag
08:35 - 12:35
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 12 31 23 56

Adres

Vlasakker 33-35
2723 TP Zoetermeer
Seghwaert
  • Natasja-bewerkt-300x300.jpg

    Natasja de Goede-Louwe

    Locatiemanager