Kinderopvang

Buitenschoolse opvang IKC De Triangel

BSO IKC de Triangel in Zoetermeer Seghwaert

Introductie

De buitenschoolse opvang is bedoeld voor kinderen van 4 tot 8 jaar. De kinderen worden opgevangen in een vaste groep op locatie.

Plezier en ontspannen bij BSO IKC de Triangel

Op onze buitenschoolse opvang (BSO) laten we kinderen na een drukke schooldag lekker hun eigen ding doen. Dit kan iets actiefs zijn, maar tot rust komen mag natuurlijk ook. BSO staat voor vrije tijd dus zo mag het ook voelen. Natuurlijk bieden wij de kinderen een leuke en/of uitdagende activiteit aan waar zij aan kunnen meedoen. Dit kan zijn iets creatiefs, iets sportiefs, iets technisch of zelfs een kookactiviteit. Wij hebben naast de ingang van het lokaal een groot bord hangen waar de kinderen zelf kunnen zien welke activiteiten er deze week op het programma staan. Ook vragen wij regelmatig welke activiteiten zij graag willen doen. Wij kunnen alles wel zelf bedenken, maar het is veel leuker als de kinderen meebeslissen over wat we gaan doen. We hebben een grote, fijne ruimte met een huiselijk sfeer. Op de groep zijn verschillende hoeken ingericht met verschillend speelmateriaal waar de kinderen zelf mee aan de slag kunnen en op deze manier kunnen ontdekken en spelen. Buiten gebruiken we het schoolplein, de zandbak en het grasveld. Daar is volop ruimte voor sport en spel activiteiten. In afstemming met ouders mogen de (oudere) kinderen zelfstandig buitenspelen.

Uitdagende en leuke activiteiten tijdens de vakanties

Tijdens schoolvakanties hebben wij een uitgebreid activiteitenprogramma met superleuke activiteiten iedere dag. Van een speurtocht in de wijk, kookactiviteiten, naar de kinderboerderij, een waterfeest, sport of dans workshops tot optredens. Tijdens de schoolvakanties werken wij samen met BSO KC de Touwladder. Wij werken samen met IKC de Triangel. Naast dat wij de ruimtes in het gebouw delen is er ook inhoudelijk contact. Is er iets bijzonders op school gebeurd dan wordt dit overgedragen van leerkracht naar pedagogische medewerker. Bij de persoonlijke overdracht dragen de medewerkers dit weer over naar de ouders.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager je graag eens rond.

Meer informatie

LRK 131372464

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
08:35 - 12:35
Dinsdag
08:35 - 12:35
Woensdag
08:35 - 12:35
Donderdag
08:35 - 12:35
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 12 31 23 56

Adres

Vlasakker 33-35
2723 TP Zoetermeer
Seghwaert
  • Avatar

    Natasja de Goede-Louwe

    Locatiemanager