Kinderopvang

Buitenschoolse opvang IKC De Watersnip

BSO IKC De Watersnip in Zoetermeer Buytenwegh

Introductie

“Dag juf! Hallo BSO-juf!” Zit je op basisschool De Watersnip dan is het maar een klein eindje lopen naar BSO De Watersnip. In één van de klaslokalen hebben we een gezellig hoekje gemaakt. Na een half uur komen ook de kinderen van De Keerkring en De Horizon aan. Gezellig!

Even een paar nieuwe gezichten om je heen

Het is leuk om te zien hoe snel een nieuw kind bij onze BSO De Watersnip in de groep wordt opgenomen. Drie scholen, verschillende leeftijden en toch een eenheid. Dat doen onze pedagogisch medewerkers echt heel knap. Ze weten ook het meest verlegen kind binnen de kortste keren op zijn gemak te stellen. En de kinderen? Die vinden het in het begin soms spannend, maar later juist leuk om ook eens met kinderen van een andere school te spelen.

Samen maken we er een gezellig middag van

“Wat zullen we vandaag eens gaan doen? Het regent buiten. Hebben jullie zin om sushi te maken? Of zullen we zelf een toneelstuk bedenken? Ja hoor, jij mag ook lekker gaan bouwen met Kapla.” Na school komen we eerst even samen om wat te drinken en te eten. Daarna gaan we aan de slag. In een groepje of alleen. Binnen of buiten. Net wat je wilt. We stimuleren iedereen om gezellig mee te doen. Maar een middagje chillen moet ook kunnen.

BSO De Watersnip werkt voor verschillende scholen in de buurt

Op basisschool De Watersnip vangen we na schooltijd de kinderen op van drie basisscholen: De Watersnip, De Keerkring en De Horizon. Op alle woensdagen en tijdens schoolvakanties kan uw kind terecht op BSO Het Lijsternest. Vrijdag halen we alle kinderen op en lopen we samen naar IKC De Buytenkans.

Meer informatie

LRK 191972344

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
08:15 - 12:15
Dinsdag
08:15 - 12:15
Woensdag
Gesloten
Donderdag
08:15 - 12:15
Vrijdag
08:15 - 12:15
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 26 67 22 83

Adres

Cesar Franckrode 70-72
2717 BG Zoetermeer
Buytenwegh
  • Avatar

    Sanne Waasdorp

    Locatiemanager