Kinderopvang

Buitenschoolse opvang IKC Het Zwanenbos

BSO IKC Het Zwanenbos in Zoetermeer Meerzicht

Introductie

Wat doet uw kind het liefst als het niet naar school hoeft? Voetballen? Buitenspelen? Puzzelen? Met de strijkkralen? Kapla? Gamen? Knutselen? Lezen? Verstoppertje spelen? Als uw kind naar BSO Het Zwanenbos gaat, kan dat allemaal. Er zijn een heleboel vriendjes. Vervelen wordt lastig, want is er altijd een pedagogisch medewerker met een leuk idee.

Een heerlijke middag bij BSO Het Zwanenbos

Terwijl u aan het werk bent, heeft uw kind een geweldige middag. We hebben een vast dagritme. Als de kinderen uit school bij ons komen, nemen we eerst even de tijd om de dag door te nemen. We eten en drinken wat. En we vertellen wat de gezamenlijke activiteit van de middag is. We spelen vaak in het prachtige park of in de kinderboerderij. Soms gaan we iets maken. Of bakken. Of wil een kind liever zelf iets doen, dan is dat ook prima.

BSO Het Zwanenbos is er voor alle kinderen

Bij ons komen ook kinderen met een lichte beperking in gedrag of motoriek. Onze pedagogisch medewerkers kunnen deze kinderen ook goed begeleiden. En hebben we de expertise zelf niet? Dan schakelen we onze collega’s van Jeugdhulp in. Graag maken we samen met u een plan op maat voor uw kind. Zodat we de activiteiten kunnen laten aansluiten bij wat uw kind leuk vindt.

Een aanbod dat past bij het individuele kind

We willen dat ieder kind het goed naar zijn of haar zin heeft bij ons. Of het nu vier jaar is of negen jaar. Of het een beperking heeft of niet. Daarom betrekken we niet alleen de ouders graag bij ons programma. Maar werken we ook nauw samen met basisschool Het Zwanenbos. We overleggen met de leerkrachten over ieder kind. We denken samen met de kinderen na over een leuk aanbod van activiteiten. En we hebben een speciale KIDSclub voor de oudere kinderen.

Meer informatie

LRK 115492306

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:30 - 18:30
Dinsdag
07:30 - 18:30
Woensdag
07:30 - 09:00
Donderdag
07:30 - 18:30
Vrijdag
07:30 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 15 88 80 49

Adres

Kerkenbos 22
2716 PH Zoetermeer
Meerzicht
  • Avatar

    Yvonne Westerhoff

    Locatiemanager
  • Avatar

    Annie Koch

    Locatiemanager