Kinderopvang

Buitenschoolse opvang KC De Entree

BSO KC De Entree in Zoetermeer Meerzicht

Introductie

Opvang bij BSO De Entree op de eigen basisschool

We vangen uw kind op in een vertrouwde omgeving. Met vertrouwde gezichten, want de kinderen kennen elkaar. En hun leerkrachten werken nauw samen met onze pedagogisch medewerkers. Ze praten elkaar gemakkelijk bij over de bijzonderheden van die dag. Bovendien heeft u één locatie voor het halen en brengen van uw kind. Wel zo gemakkelijk. U kunt uw kind ’s ochtend met een gerust hart naar school brengen. De leerkrachten en onze medewerkers zorgen samen voor een leerzame en leuke dag.

Wat een creativiteit bij BSO De Entree!

We zijn stiekem best wel trots op onze pedagogisch medewerkers. Wat zij toch iedere keer weer bedenken voor de kinderen. De ene keer maken ze een kunstwerk. Dan gaan ze koken en leren ze kinderen om ook eens iets nieuws te proeven. Een volgende keer krijgen ze zelfs dat ene stoere jongetje enthousiast voor toneel. Met mooi weer bedenken ze geweldige spelletjes voor buiten. We hebben heel veel ruimte rondom de school waar de kinderen hun energie kwijt kunnen. En dan zijn alle activiteiten ook nog afgestemd op de verschillende leeftijden. Knap hoor.

Supergaaf vakantieprogramma

Van iedere vakantie maken wij van de buitenschoolse opvang een feest! Omdat we heel de dag de tijd hebben, wordt er voor iedere vakantie een speciaal activiteitenprogramma bedacht met één thema. Uw kind beleeft samen met mascotte teQ iedere vakantie een nieuw avontuur. Samen met de andere kinderen. En natuurlijk gaan we ook op stap. De activiteiten worden afgestemd op de leeftijd van de kinderen. De oudste kinderen mogen zelf kiezen aan welke activiteiten zij deelnemen. Vakantie op de buitenschoolse opvang is een beleving, let maar op!

Kom eens langs bij BSO De Entree

Loop gerust eens ons lokaal binnen na schooltijd. En neem uw kind mee voor een vrijblijvende kennismaking. U bent van harte welkom. Vindt uw kind het nog een beetje spannend? Dat snappen we heel goed. We begeleiden de kleintjes van groep 1 en 2 daarom extra goed.

Meer informatie

Wat kost het?

Onze rekentool geeft je een beeld van wat kinderopvang jou kost.

LRK 270843164

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:00 - 18:30
Dinsdag
07:00 - 18:30
Woensdag
07:00 - 18:30
Donderdag
07:00 - 18:30
Vrijdag
07:00 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

079 321 32 93

Adres

Overwater 1
2715 BT Zoetermeer
Meerzicht
  • Avatar

    Annie Koch

    Locatiemanager