Kinderopvang

Buitenschoolse opvang KC De Entree

BSO KC De Entree in Zoetermeer Meerzicht

Introductie

Sommige plekken zijn zo leuk dat je er eigenlijk niet meer weg wilt. Onze buitenschoolse opvang KC De Entree in Zoetermeer Meerzicht is zo’n plek. Hier bruisen de kinderen van de energie, doordat er elke dag weer een nieuw programma vol uitdagende activiteiten voor hen wordt bedacht.

Een geweldige plek in Zoetermeer Meerzicht

We zijn superblij met het pand en de locatie van buitenschoolse opvang KC De Entree. Het schitterende gebouw ligt centraal in de wijk Meerzicht en direct aan de Meerzichtlaan. Er is een grote parkeerplaats, dus ook als je met de auto komt is er altijd plek. In het gebouw hebben we veel grote ramen, waardoor de ruimtes lekker licht zijn. Kijken we naar buiten, dan zien we een groene omgeving.

Veel ruimte om te spelen

Of het nou binnen of buiten is, er is volop ruimte om naar hartenlust te spelen. We kunnen gebruikmaken van het grote schoolplein. Even de fietsen of rolschaatsen uit de schuur halen en lekker in de rondte rijden. Er werkt een speciale sportmedewerker bij ons die de kinderen uitdaagt om lekker veel te sporten en te bewegen. Dat is leuk én supergezond.

Onvergetelijke vakanties

Ook tijdens de vakanties bieden we een boordevol programma met leuke activiteiten aan. Denk bijvoorbeeld aan sportdag, talentenjacht, dansen en koken. De activiteiten worden afgestemd op de leeftijd van de kinderen. De oudste kinderen mogen zelf kiezen aan welke activiteiten ze deelnemen. Vakantie op de buitenschoolse opvang is een beleving, let maar op.

Alles onder één dak bij KC De Entree

Met onze buitenschoolse opvang zijn we onderdeel van een Kindcentrum De Entree. Dat betekent onder andere dat we ons gebouw delen met de kinderopvang en met de basisschool. We kennen de pedagogisch medewerkers en leerkrachten daar goed. Dus als er iets belangrijks op school gebeurt, dan zijn wij ervan op de hoogte. En andersom natuurlijk ook. We werken daarnaast samen met een vaste logopediste die elke dinsdag langskomt.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan de locatiemanager jullie graag eens rond.

Meer informatie

LRK 270843164

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:00 - 18:30
Dinsdag
07:00 - 18:30
Woensdag
07:00 - 18:30
Donderdag
07:00 - 18:30
Vrijdag
07:00 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

079 321 32 93

Adres

Overwater 1
2715 BT Zoetermeer
Meerzicht
  • Avatar

    Annie Koch

    Locatiemanager