Kinderopvang

Buitenschoolse opvang KC De Spelevaert

BSO KC De Spelevaert in Zoetermeer Seghwaert

Introductie

Onze buitenschoolse opvang (BSO) is de leukste van Seghwaert. Dat vinden wij, maar dat vinden de kinderen die elke dag een geweldige tijd bij ons beleven ook!

De Spelevaert is er speciaal voor kinderen jonger dan 6. Is je kind ouder? Dan komt het op de Springplank terecht.

Elke dag is anders bij BSO De Spelevaert

Ons gezellige team pedagogisch medewerkers zorgt dagelijks voor een divers aanbod activiteiten, waarbij plezier maken en leren hand in hand gaan. Er is plek om te knutselen, spelletjes te doen of een filmpje te kijken. En natuurlijk nemen we na school de tijd om even bij te kletsen en wat te eten. We spelen altijd in op de behoeften van jouw kind.

Als je kind 9 jaar wordt, stroomt het door naar KIDSclub Het Zwanennest. Daar zijn de activiteiten specifiek voor oudere kinderen bedacht. Zo blijft je kind geïnteresseerd en uitgedaagd..

Zoveel mogelijk bewegen

We spelen elke dag buiten op het schoolplein. De kinderen kunnen zich hier lekker uitleven. Zo is er een klimrek, een duikelrek en een veld om op te voetballen. Na een drukke schooldag kan je kind alle energie kwijt door te rennen, te klimmen en te klauteren. En is het weer ├ęcht te slecht? Dan gaan we lekker los in ons speellokaal.

We doen gedurende het jaar ook allerlei bijzondere dingen. Denk bijvoorbeeld aan Kinderboekenweek, Nationale voorleesdagen, ModderDag en Koningsdag.

Ook in de vakanties is er genoeg te beleven op BSO De Spelevaert

Onze gekwalificeerde pedagogisch medewerkers zorgen voor een afwisselend aanbod. U kunt hierbij denken aan uitdagende activiteiten op locatie, uitstapjes of workshops. Daarnaast doen we regelmatig boodschappen om daarna iets lekker te koken of te bakken. Of we trekken de wijk in. Op zoek naar leuke parken en speeltuinen. In de vakanties werken we samen met BSO De Springplank.

Samenwerking

We werken nauw samen basisschool de Spelevaert en basisschool de Springpank, waar wij als gro-up een IKC mee vormen. Dus als er op school iets belangrijks gebeurt, dan horen wij het. En andersom natuurlijk ook.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager jullie graag eens rond.

Meer informatie

LRK 104053227

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:30 - 18:30
Dinsdag
07:30 - 18:30
Woensdag
07:30 - 18:30
Donderdag
07:30 - 18:30
Vrijdag
07:30 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 30 41 49 92

Adres

Irisvaart 2-4
2724 TT Zoetermeer
Seghwaert
  • Avatar

    Romy Stigt

    Locatiemanager