Kinderopvang

Buitenschoolse opvang KC De Spelevaert

BSO KC De Spelevaert in Zoetermeer Seghwaert

Introductie

Heb ik een lange dag of een korte dag vandaag?”
“Vandaag heb je een lange dag. Want als de school uit is, ga je naar de BSO.”
“Is Henny er dan ook?”
“Ja, die is er ook.”
“Oh yes! En kom jij mij ophalen? Nee, papa komt je vanavond halen.”
Zomaar wat vragen op een doordeweekse ochtend. Maar voor uw kind vast en zeker heel belangrijke vragen. Uw kind wil graag weten waar hij of zij aan toe is. U wilt er zeker van zijn dat uw kind in een veilige omgeving opgevangen wordt. U bent bij BSO De Spelevaert aan het juiste adres.

Buitenschoolse opvang De Spelevaert is voor kinderen van 4 tot 6 à 7 jaar

Hierdoor kan uw kind heerlijk met leeftijdsgenootjes spelen in de poppenhoek of bouwhoek. Er is plek om te knutselen, spelletjes te doen of een filmpje te kijken. En er is voldoende materiaal om mee te knutselen. En natuurlijk nemen we na school de tijd om even bij te kletsen en wat te eten. We spelen in op de behoeften van uw kind. Hierdoor ontstaat een verrassend en gevarieerd aanbod. Is uw kind ouder dan 6 jaar? Dan stroomt hij of zij, in overleg met u, door naar BSO De Springplank.

Bewegen vinden we belangrijk

Daarom spelen we elke dag buiten op het schoolplein van de Spelevaert. De kinderen kunnen zich hier lekker uitleven. Er is een groot speelterrein met een klimrek en duikelrek. En er is een veld om te voetballen. Na een drukke schooldag kan uw kind zijn of haar energie heerlijk kwijt door te rennen, te klimmen en te klauteren. En bij slecht weer? Dan bieden we bewegingsactiviteiten aan in het speellokaal.

Ook in de vakanties is er genoeg te beleven op BSO De Spelevaert

Onze gekwalificeerde pedagogisch medewerkers zorgen voor een afwisselend aanbod. U kunt hierbij denken aan uitdagende activiteiten op locatie, uitstapjes of workshops. Daarnaast doen we regelmatig boodschappen om daarna iets lekker te koken of te bakken. Of we trekken de wijk in. Op zoek naar leuke parken en speeltuinen. In de vakanties werken we samen met BSO De Springplank.

We werken samen met basisschool De Spelevaert en De Springplank

Een goede samenwerking met u vinden wij heel belangrijk. Aan het einde van de dag gaan we graag met u in gesprek over uw kind. Heeft de leerkracht van uw kind iets aan ons doorgegeven? Dan hoort u het van ons!

Meer informatie

Wat kost het?

Onze rekentool geeft je een beeld van wat kinderopvang jou kost.

LRK 104053227

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:30 - 18:30
Dinsdag
07:30 - 18:30
Woensdag
07:30 - 18:30
Donderdag
07:30 - 18:30
Vrijdag
07:30 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 30 41 49 92

Adres

Irisvaart 2-4
2724 TT Zoetermeer
Seghwaert