Kinderopvang

Buitenschoolse opvang KIDSclub Het Toekannest

BSO KIDSclub Toekannest in Zoetermeer Oosterheem

Introductie

Als een kind wat ouder wordt, wil het meer! Meer uitdaging, meer aanbod en meer inspraak. Bij KIDSclub Het Toekannest in Zoetermeer Oosterheem, speciaal voor kinderen vanaf 9 jaar, zorgen we daarvoor. Hier is niet alleen van alles te doen, de kinderen hebben ook echt iets te zeggen over het activiteitenaanbod. Het zou zomaar kunnen dat je kind straks voorzitter is van de kinderraad.

Uitdagende KIDSclub Het Toekannest in Zoetermeer Oosterheem

Bij KIDSclub Het Toekannest is iedere dag anders. En dat is niet gek, want de behoeftes van je kind verschillen ook per dag. Na een drukke schooldag kan het zomaar zijn dat je kind vooral zin heeft om zich terug te trekken en lekker te relaxen. Daar is bij ons alle ruimte voor. Maar komt je kind aan met een flinke dosis energie, dan is er ook van alles mogelijk. We hebben een tafeltennistafel, allerlei spelletjes en speciale plek voor techniekactiviteiten, zoals zagen en timmeren.

Onze zaal biedt veel uitdagende mogelijkheden. Van een potje tafeltennissen tot creatieve uitspattingen of technische snufjes. Het kan allemaal in de computer-, crea- of techniekhoek. Na een inspanning puft je kind lekker uit in een van de kussens in de loungehoek.

Bijzondere activiteiten

Elke dag is hier leuk, maar sommige zijn nog net iets bijzonderder dan andere. We werken vaak samen met scholen in Oosterheem, zoals de Florence Nightingale, om bijzondere activiteiten te organiseren. Op hun buitenterreinen kunnen de kinderen hun energie kwijt: fietsen, voetballen of hockeyen. Lekker spelletjes spelen op de sportvelden of schommelen in de speeltuinen.

Ook tijdens vakanties bieden we allerlei leuke activiteiten aan. Dan komt je kind bijvoorbeeld thuis met spannende verhalen over uitjes naar Jump XL. Of anekdotes over speurtochten in het Westerpark. Ja, je kind gaat hier een fantastische tijd beleven.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager jullie graag eens rond.

Meer informatie

LRK 675255211

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
15:00 - 18:30
Dinsdag
15:00 - 18:30
Woensdag
12:30 - 18:30
Donderdag
15:00 - 18:30
Vrijdag
12:00 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

079 331 79 02

Adres

Zanzibarplein 22
2721 GE Zoetermeer
Oosterheem
  • Avatar

    Lykke Kortekaas

    Locatiemanager