Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Kidsclub UitdeKunst

BSO Kidsclub UitdeKunst in Vleuten

Introductie

Suppen, tafeltennissen, midgetgolfen of sushi maken? Op de KIDSclub kan het allemaal! Speciaal voor kinderen vanaf 9 jaar heeft UitdeKunst een buitenschoolse opvang met meer zelfstandigheid en nog meer uitdaging.

Meer zelfstandigheid bij KIDSclub UitdeKunst

Als je ouder wordt, kan je meer zelf aan. Daar springt gro-up op in. Is uw kind ook toe aan meer zelfstandigheid? Bij ons mag het zelf meedenken en -beslissen over de activiteiten. De kinderen moeten er samen uitkomen wat ze gaan doen. Zo leren ze met elkaar overleggen.

De mogelijkheden zijn eindeloos

En kiezen wat je gaat doen, is nog lastig. Want de mogelijkheden zijn eindeloos. Op de KIDSclub zelf kan je (tafel)voetballen, turnen, skaten, free runnen en nog veel meer. En in de buurt is er een mooi bos en een gymzaal. Vervelen hoeft dus niet. Maar mag wel. Want soms is het ook gewoon lekker om even niks te doen.

Samenwerken met school

Onze locatie werkt samen met de Kees Valkensteinschool, de Willibrordschool en Kindcentrum Haarzicht. Wij werken al jaren met deze scholen samen. Als het nodig is, weten we elkaar te bereiken. De kinderen van de KIDSclub komen zelf van school naar de KIDSclub. En natuurlijk worden zij hierin begeleid, zodat deze stap naar zelfstandigheid soepel en goed verloopt.

Lekker opgroeien bij UitdeKunst

Kinderen van de BSO stappen makkelijk over naar de KIDSclub. En jonge kinderen kennen de pedagogisch medewerkers al, dus een kind kan zijn hele jeugd fijn opgroeien bij UitdeKunst.

Meer informatie

Wat kost het?

Onze rekentool geeft je een beeld van wat kinderopvang jou kost.

LRK 326929654

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
14:15 - 18:30
Dinsdag
14:15 - 18:30
Woensdag
14:15 - 18:30
Donderdag
14:15 - 18:30
Vrijdag
14:15 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 13 84 46 60

Adres

Kortland 23
3451 VD Vleuten
  • Avatar

    Lindsay van den Hoven

    Locatiemanager