Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Kiekeboe

BSO Kiekeboe in Linschoten

Introductie

Leeftijdsgerichte activiteiten

Bij BSO Kiekeboe vinden we het belangrijk dat we de activiteiten leeftijdsgericht kunnen aanbieden. Daarom hebben we de verschillende groepen in leeftijden ingedeeld. De kinderen van 4 tot en met 5 jaar, groep de Kanjers, zitten in de Brede Vaart bij de Prins Clausschool. Zij hebben aan de groep een afgeschermde buitenplaats met een zandbak en verschillende buitenspeelmaterialen. De kinderen vanaf 5 tot en met 7 jaar, groep de Bikkels zitten aan de voorkant van de Brede Vaart in een eigen ruimte. Voor het buitenspelen maken ze gebruik van het plein van de Prins Clausschool en de Timotheusschool. De oudste kinderen hebben hun eigen plek bij de korfbalkantine van LUNO, BSO de Korf, waar ze lekker kunnen ‘chillen’ en hun eigen ding kunnen doen. Als ze hun energie kwijt willen, kunnen ze gebruikmaken van de sportvelden van LUNO. Ruimte genoeg! Huiswerk maken? Ook dat kan. Met of zonder begeleiding van de pedagogisch medewerker.

Fit & Fun

Dagelijks kan uw kind met ons Fit & Fun-programma kiezen uit ons enorme aanbod van workshops. Sport & spel, culinair, wetenschap & techniek, dans, muziek & drama, natuur of creatief. Uw kind kan zelf kiezen welke workshop het per dag wil doen. In een cyclus van 6 tot 8 weken (van vakantie tot vakantie) bieden wij dagelijks activiteiten aan met een specifiek thema en gericht op de verschillende leeftijdscategorieën. Of uw kind 4 is of 12, er is altijd een passende activiteit. Hiervoor maken we graag gebruik sportvelden, speeltuin het Uilenbos maar ook het Ecopark wordt regelmatig bezocht.

Iedere vakantie een cool thema

Ook de vakanties bij BSO Kiekeboe zijn een beleving! Er zijn kook-, sport- en spelactiviteiten. De activiteiten zijn verbonden aan een spannend verhaal met iedere vakantie weer een ander thema. Op reis met onze mascotte teQ. Techniek. Water. Het verhaal loopt als een rode draad door de vakanties. Onder begeleiding van onze pedagogisch medewerkers bezoeken de kinderen musea of de bibliotheek. Of gaan ze mee boodschappen doen op de markt. Laat uw kind het zelf beleven!

Kinderparticipatie

Ieder kind heeft een mening en dat waarderen wij heel erg. Het ene kind wil graag sportief bezig zijn, het andere graag creatief en weer een ander leest graag. En dat mag allemaal bij BSO Kiekeboe. Want uw kind heeft een stem! Bij BSO de Korf is er een kinderraad, de inbreng van kinderen is voor ons belangrijk. Iedereen mag meedenken en meebeslissen over onze activiteiten. Hoe meer creatieve ideeën, hoe beter!

Samenwerking

Samen met kinderdagverblijf Kiekeboe en peuteropvang Kiekeboe vormen wij kindercentrum Kiekeboe. Zo bieden wij voor alle kinderen van 0 tot 13 jaar een uitdagende omgeving. Met activiteiten afgestemd op de leeftijd en interesses van uw kind. BSO Kiekeboe is gevestigd in de Brede Vaart in Linschoten. BSO de Korf is gevestigd bij de sportvelden in de kantine van de Korfbal. Ook het Centrum voor Jeugd en Gezin en twee basisscholen gevestigd in de Brede Vaart. Namelijk de Timotheus en Prins Clausschool.

Meer informatie

LRK 720500333

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
14:00 - 18:00
Dinsdag
14:00 - 18:00
Woensdag
14:00 - 18:00
Donderdag
14:00 - 18:00
Vrijdag
14:00 - 18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

034 849 85 82

Adres

Laan van Rapijnen 30
3461 GH Linschoten
  • Avatar

    Anja Boot

    Locatiemanager