Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Kiekeboe

BSO Kiekeboe in Linschoten

Introductie

Leeftijdsgerichte activiteiten

Bij BSO Kiekeboe vinden we het belangrijk dat we de activiteiten leeftijdsgericht kunnen aanbieden. Daarom hebben we de verschillende groepen in leeftijden ingedeeld. 4 tot 7 jaar, 7 en 8 jaar en activiteiten voor kinderen vanaf 9 jaar. Zo bedenken we voor iedere leeftijd de leukste activiteiten. Voor de jongste kinderen is er een afgeschermde buitenplaats met een zandbak en verschillende buitenspeelmaterialen. Voor het buitenspelen maken we gebruik van het plein van de Timotheusschool. De oudste kinderen hebben hun eigen lokaal waar ze lekker kunnen ‘chillen’ en hun eigen ding kunnen doen. Als ze hun energie kwijt willen, kunnen ze gebruikmaken van de speelpleinen van de scholen. Ruimte genoeg! Huiswerk maken? Ook dat kan. Met of zonder begeleiding van de pedagogisch medewerker.

Fit &, Fun

Dagelijks kan uw kind met ons Fit &, Fun-programma kiezen uit ons enorme aanbod van workshops. Sport &, spel, culinair, wetenschap &, techniek, dans, muziek &, drama, natuur of creatief. Uw kind kan zelf kiezen welke workshop het per dag wil doen. In een cyclus van 6 tot 8 weken (van vakantie tot vakantie) bieden wij dagelijks activiteiten aan met een specifiek thema en gericht op de verschillende leeftijdscategorieën. Of uw kind 4 is of 12, er is altijd een passende activiteit. Hiervoor maken we graag gebruik van de speelzalen in de Brede Vaart. Ook het Ecopark wordt regelmatig bezocht.

Iedere vakantie een cool thema

Ook de vakanties bij BSO Kiekeboe zijn een beleving! Er zijn kook-, sport- en spelactiviteiten. De activiteiten zijn verbonden aan een spannend verhaal met iedere vakantie weer een ander thema. Op reis met onze mascotte teQ. Techniek. Water. Het verhaal loopt als een rode draad door de vakanties. Onder begeleiding van onze pedagogisch medewerkers bezoeken de kinderen musea of de bibliotheek. Of gaan ze mee boodschappen doen op de markt. Laat uw kind het zelf beleven!

Kinderparticipatie

Ieder kind heeft een mening en dat waarderen wij heel erg. Het ene kind wil graag sportief bezig zijn, het andere graag creatief en weer een ander leest graag. En dat mag allemaal bij BSO Kiekeboe. Want uw kind heeft een stem! En mag meedenken en meebeslissen over onze activiteiten. Hoe meer creatieve ideeën, hoe beter!

Samenwerking

Samen met kinderdagverblijf Kiekeboe en peuteropvang Kiekeboe vormen wij kindercentrum Kiekeboe. Zo bieden wij voor alle kinderen van 0 tot 13 jaar een uitdagende omgeving. Met activiteiten afgestemd op de leeftijd en interesses van uw kind. BSO Kiekeboe is gevestigd in de Brede Vaart in Linschoten. Ook het Centrum voor Jeugd en Gezin en twee basisscholen gevestigd in de Brede Vaart. Namelijk de Timotheus en Prins Clausschool.

Meer informatie

EUR 8,03

bruto per uur*

*Dit is een geschat tarief gebaseerd op het gemiddelde van deze locatie.

LRK 720500333

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
14:00 - 18:00
Dinsdag
14:00 - 18:00
Woensdag
14:00 - 18:00
Donderdag
14:00 - 18:00
Vrijdag
14:00 - 18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
079 346 11 80

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

0348 49 85 82

Adres

Laan van Rapijnen 30
3461 GH Linschoten

Dit is ons team

Heb je een van ons nodig? Bel of app!

  • Avatar

    Anja Boot

    Locatiemanager