Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Kiezel en Kei

BSO in Bergambacht

Introductie

Op onze buitenschoolse opvang (BSO) laten we kinderen na een drukke schooldag lekker hun eigen ding doen. Dat kan iets actiefs zijn, maar tot rust komen mag natuurlijk ook. BSO staat voor vrije tijd, dus zo moet het altijd voelen.

Altijd een passende activiteit

Is je kind creatief, sportief of juist heel technisch? Hier kan het allemaal. Wij bieden passende activiteiten aan voor alle talenten en interesses. Altijd afgestemd op de leeftijd en ontwikkeling van je kind. Koken, knutselen en sporten vinden we allemaal leuk, dus dat doen we vaak.

Je kind beslist mee

Wij kunnen alles zelf bedenken, maar het is veel leuker als de kinderen meebeslissen over wat we gaan doen. Daarom werken we met een kinderraad die actief meedenkt over alles wat kinderen belangrijk vinden bij ons. Zo leren ze meteen ook met elkaar in overleg te gaan.

Een ideale plek

We zitten in het gebouw van OBS Kiezel en Kei, waar we gebruikmaken van twee ruime, lichte ruimtes. In de lokalen vinden de kinderen allerlei uitdagende materialen. Op hun hoogte, zodat ze er makkelijk zelf mee aan de slag kunnen.

Buiten gebruiken we het schoolplein en de speeltuin. Daar is veel ruimte voor sport en spel. Maar soms hebben we zin in een avontuur en gaan we samen op pad. In afstemming met ouders mogen kinderen ook zelfstandig buiten het schoolplein spelen.

Elke vakantie is anders

Ook in de vakanties doen we van alles. De activiteiten zijn dan verbonden aan een leuk verhaal met iedere vakantie weer een ander thema. Dat thema loopt als een rode draad door de vakanties. Onder begeleiding van onze pedagogisch medewerkers bezoeken de kinderen bijvoorbeeld musea of de bibliotheek. Wat we ook doen, we maken er hoe dan ook een onvergetelijke vakantie van. Telkens weer.

Samenwerking

We werken nauw samen met OBS Kiezel en Kei. We delen niet alleen de ruimtes in het gebouw maar ook inhoudelijk is er veel contact. Dus gebeurt er op school iets belangrijks, dan weten wij het. En andersom ook.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager je graag rond.

Meer informatie

LRK 146836571

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:30 - 18:30
Dinsdag
07:30 - 18:30
Woensdag
12:00 - 18:30
Donderdag
07:30 - 18:30
Vrijdag
07:30 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

018 289 27 89

Adres

Bloemengaarde 39a
2861 VM Bergambacht
  • Avatar

    Natascha de Jong

    Locatiemanager