Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Kiezel en Kei

BSO Kiezel en Kei in Bergambacht

Introductie

Leeftijdsgerichte activiteiten

BSO staat voor vrije tijd. Wij vinden het belangrijk dat uw kind na een drukke schooldag even tot rust kan komen. Na het gezamenlijke eetmoment kan uw kind vrij spelen of deelnemen aan een gezamenlijke activiteit. Is uw kind creatief? Sportief? Of juist heel technisch? BSO Kiezel en Kei heeft de leukste thema-activiteiten. Gericht op de leeftijd en ontwikkeling van uw kind. Voor elk thema ‘verbouwen’ we onze BSO. Kinderen vinden het geweldig om door de zelfgebouwde toegangspoort van het ‘kasteel’ binnen te komen tijdens het thema ridders en prinsessen.

Uw kind heeft een stem

BSO Kiezel en Kei heeft een actieve kinderraad. Wij luisteren graag naar kinderen want zij hebben de leukste ideeën. Zij denken mee over ons maandelijks wisselende activiteitenaanbod en de vakantieactiviteiten. Voor ons de uitdaging om ze ook tot uitvoer te brengen. En het leuk te maken voor jong én oud!

Iedere vakantie een cool thema

Ook in de vakanties zijn er kook-, sport- en spelactiviteiten zoals een toernooi of estafettewedstrijden. De activiteiten zijn verbonden aan een spannend verhaal met iedere vakantie weer een ander thema.. Het thema loopt als een rode draad door de vakanties. Onder begeleiding van onze pedagogisch medewerkers bezoeken de kinderen musea of de bibliotheek. Of gaan ze mee boodschappen doen op de markt. Laat uw kind het zelf beleven!

Samenwerking

We werken nauw samen met OBS Kiezel en Kei. We delen niet alleen de ruimtes in het gebouw maar ook inhoudelijk is er veel contact. Het gezamenlijk belang van de kinderen en hun welbevinden op school en de BSO staat voorop.
Daarnaast werken we veel samen met onze BSO-locaties uit Stolwijk (BSO Stolwijk) en Haastrecht (BSO De Groene Kikker). Kinderen van basisscholen De Kromme Draai uit Ammerstol en De Ark uit Bergambacht maken ook gebruik van onze buitenschoolse opvang.

Meer informatie

Wat kost het?

Onze rekentool geeft je een beeld van wat kinderopvang jou kost.

LRK 146836571

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:30 - 18:30
Dinsdag
07:30 - 18:30
Woensdag
12:00 - 18:30
Donderdag
07:30 - 18:30
Vrijdag
07:30 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

018 289 27 89

Adres

Bloemengaarde 39a
2861 VM Bergambacht
  • foto-marjolein-ps-150x150.jpg

    Marjolein Buskop-Goes

    Locatiemanager