Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Lancelot

BSO Lancelot in Den Haag Benoordenhout

Introductie

Buitenschoolse opvang Lancelot is een bruisende naschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 10 jaar. Wij bieden plaats aan 70 kinderen per dag en maken er met hen elke dag iets moois van. We zitten in hetzelfde pand als Schoolvereniging Wolters, waar wij ook mee samenwerken.

Een ideale plek

Onze locatie biedt veel mogelijkheden voor allerlei activiteiten. De ruimtes zijn licht, er is een themakeuken met dubbel kookeiland en er is een dakterras. Je vindt ons vaak buiten, op het schoolplein of in de grote openbare speeltuin naast het pand. We zitten in de groene wijk Benoordenhout, dus we trekken er ook graag op uit.

Een gezond leven

Op BSO Lancelot is het leven gezond. Er staat fruit klaar en we bewegen veel. Als het even kan, gaan we lekker naar buiten om een frisse neus te halen. Bij slecht weer maken we gebruik van de gymzaal van de schoolvereniging Wolters. Want hoe leer je kinderen een gezonde leefstijl aan? Simpel: door ze gezond te laten leven.

Verschillende groepen

We werken met verschillende groepen, op basis van leeftijd. Groep Kasteel is er voor kinderen van 4 en 5 jaar, de twee Vuurdraak-groepen zijn er voor kinderen van 5 tot 7 jaar en Ronde tafel is voor kinderen van 7 tot 9 jaar. Op die manier kunnen we onze activiteiten perfect afstemmen op de wensen van ieder kind. Wordt je kind 9 jaar, dan gaat het naar onze Kidsclub Benoordenhout, in dezelfde straat, op een paar minuten loopafstand.

Behalve met Schoolvereniging Wolters werken we ook samen met Montessorischool Waalsdorp en International Primary School van de Stichting Haagsche Schoolvereniging.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager je graag eens rond.

Meer informatie

LRK 108195818

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
14:30 - 18:30
Dinsdag
14:30 - 18:30
Woensdag
12:00 - 18:30
Donderdag
14:30 - 18:30
Vrijdag
12:00 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 52 37 45 36

Adres

Van Nijenrodestraat 20
2597 RM Den Haag
Benoordenhout
  • Avatar

    Kerstin Duits

    Locatiemanager