Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Mini & Maxi

BSO Mini & Maxi in Rotterdam Prinsenland

Introductie

BSO is vrije tijd! Daarom hebben we op BSO Mini & Maxi veel speelruimte voor de kinderen. Elke leeftijd heeft zo z’n eigen behoefte. Daarom hebben we voor de jongste kinderen een huishoek en een kast vol verkleedkleren. Er is een bouwkamer en een crearuimte. Voor de oudere kinderen is er een kamer met een Wii en een voetbaltafel. En de teamkamer biedt uitkomst voor als je kind zijn huiswerk in alle rust wil maken.

Een veilige thuishaven

Dat bieden wij je kind. Wij zorgen ervoor dat kinderen zich bij ons veilig en geborgen voelen. We hebben tijdens het fruitmoment aandacht voor de verhalen van alle kinderen. We dagen de kinderen spelenderwijs uit zich te ontwikkelen. Er is bijvoorbeeld ruimte voor fantasiespel, muziek, dans, natuur en milieu. Wij merken dat kinderen zich volop ontwikkelen tijdens vrije spelmomenten. We houden je natuurlijk op de hoogte van de ontwikkelingen die wij zien.

Het aanbod op BSO Mini & Maxi …

…is eigenlijk te groot om op te noemen. We organiseren allerlei workshops: koken, yoga, toneel of schilderen. Spelen een partijtje voetbal of ontwerpen een T-shirt. In de vakantie richten we de BSO in naar een thema. We maken dan uitstapjes naar het museum, het strand van Nesselande, een speeltuin of een natuurgebied. En we organiseren elk jaar de zomerspelen. Een hele gezellige sportdag waar alle locaties van gro-up aan meedoen.

We maken het u zo makkelijk mogelijk

We faciliteren zwemles voor kinderen die diploma A willen halen. We werken namelijk samen met zwembad Optisport. Dat zwembad ligt 500 meter verderop. Handig!

Elke dag een gezonde warme maaltijd? Bij ons is het mogelijk!

In onze professionele keuken koken we elke dag een warme, gezonde maaltijd. We merken dat veel kinderen bij ons graag mee eten. Wekelijks wordt er een gevarieerd vers menu aangeboden waarbij rekening wordt gehouden met allergieën en/of geloofsovertuiging. De warme maaltijden worden tegen een kleine vergoeding aangeboden. De locatiemanager kan je meer informatie geven. Je bent van harte welkom om kennis te komen maken. Bel of mail ons voor een rondleiding.

Meer informatie

LRK 646552338

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
14:30 - 18:30
Dinsdag
14:30 - 18:30
Woensdag
12:15 - 18:30
Donderdag
14:30 - 18:30
Vrijdag
14:30 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

010 286 39 99

Adres

Michelangelostraat 369
3066 NL Rotterdam
Prinsenland
  • Avatar

    Claudina da Graça

    Locatiemanager