Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Nansenplaats

BSO Nansenplaats in Rotterdam Ommoord

Introductie

BSO is vrije tijd. Daarom bekijken we samen met de kinderen wat we gaan doen. Vaak komen de kinderen met de leukste ideeën. Wat we dan zoal doen? Sportworkshops, een droomeiland maken, kaas maken bij de kaasboerderij, workshop striptekenen, scrubcrème maken, proefjes doen, koken en bakken. Tijdens de vakantie werken wij met storytelling. Dat betekent dat we de kinderen meenemen in een verhaal. Het loopt als rode draad door de vakantie heen, met uitstapjes en leuke activiteiten. U kunt ons aanbod gerust divers noemen!

Op onderzoek uitgaan

Dat kan op onze BSO. De verschillende lokalen en de hal nodigen uit om op onderzoek te gaan. Deze ruimtes zijn licht en groot. We hebben een LEGO- en voetbaltafel die erg in trek zijn. Bovendien kunnen kinderen hun energie kwijt op ons grote buitenterrein.

Kinderen en ouders voelen zich gehoord bij BSO Nansenplaats

Wij vinden het belangrijk dat kinderen in een positief klimaat opgevangen worden. Daar zorgen onze enthousiaste pedagogisch medewerkers voor. Zij dagen de kinderen uit te spelen en te onderzoeken. De medewerkers zien erop toe dat iedereen rekening houdt met elkaar en respect heeft voor elkaar.

Verder kijken dan de standaard

We merken dat onze kinderen het leuk vinden dat we samen originele activiteiten bedenken. We krijgen van ouders het compliment dat we zien wat er bij de kinderen speelt. We spelen daar ook echt op in. We houden per kind een dagboek bij. Daar schrijven we onze observaties in op. Zijn er bijzonderheden. Dan bespreken we die met u. We nodigen ouders sowieso één keer per jaar uit voor een tienminutengesprek. En heeft u tussendoor vragen? Dan staan we voor u klaar.

Kiezen voor BSO Nansenplaats

De meeste ouders kiezen voor onze BSO omdat onze ligging zo fijn is. U kunt parkeren voor de deur. Ook met het openbaar vervoer is onze BSO prima te bereiken. We zitten vlakbij een leuke kinderboerderij waar we vaak op bezoek gaan. We zijn gevestigd op het schoolplein naast de Fridtjof Nansenschool. Veel ouders kennen ons dus al.

Wilt u ook kennis komen maken? Bel dan gerust voor een afspraak!

Meer informatie

LRK 260370976

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:30 - 18:30
Dinsdag
07:30 - 18:30
Woensdag
12:15 - 18:30
Donderdag
07:30 - 18:30
Vrijdag
07:30 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 57 53 13 24

Adres

Nansenplaats 8
3069 CV Rotterdam
  • Avatar

    Lara Schuiten

    Locatiemanager