Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Neverland

BSO Neverland in Capelle aan den IJssel 's-Gravenland

Introductie

BSO Neverland voor het jongere kind

BSO Neverland is er speciaal voor de kinderen van 4 tot 8 jaar. Het voordeel van deze leeftijdsgerichte opvang is dat uw kind wordt uitgedaagd op zijn/haar eigen niveau. Technische, creatieve en sportieve activiteiten voor iedere leeftijd. Buiten is ook volop ruimte op het grote buitenterrein en de ontdektuin. Heeft uw kind groene vingers? Dan is onze moestuin iets voor hem of haar. Genoeg te beleven voor uw kind.

Denkt uw kind ook mee?

BSO Neverland heeft een actieve kinderraad. Samen met de pedagogisch medewerkers juf denken ze mee over ons maandelijks wisselende activiteitenaanbod. Pizza bakken, knutselen, bouwen, spelen met de techniekdoos en nog veel meer. Kinderen bedenken de leukste activiteiten. Leuk als uw kind ook meedoet aan de jaarlijks terugkerende evenementen zoals de talentenjacht of de disco. Kinderen verzinnen dan zelf de versieringen of het thema.

Iedere vakantie een cool thema

Ook in de vakanties zijn er creatieve, sport- en spelactiviteiten. De activiteiten zijn verbonden aan een spannend verhaal met iedere vakantie weer een ander thema. Leven als een beroemdheid. Licht en donker. Techniek. Het thema loopt als een rode draad door de vakanties. Onder begeleiding van onze pedagogisch medewerkers bezoeken de kinderen musea, een pretpark of de kinderboerderij. Of we krijgen leuke workshops op onze locatie door een externe partij. Laat uw kind het zelf beleven!

8 jaar? Kom gezellig naar BSO Het Lachhotel

Als uw kind 8 jaar is of in groep 4 zit, maakt het de overstap van Neverland naar Het Lachhotel. Dit is altijd met een groep van meerdere kinderen. Onze medewerkers zorgen voor een goede overdracht en de kinderen gaan altijd eerst op bezoek bij hun ‘nieuwe’ BSO. De meeste kinderen kennen de medewerkers van Het Lachhotel al. Daardoor wordt de overstap eerder gezien als een klein feestje.

Samenwerking met Het Lachhotel en scholen

We halen kinderen op van basisscholen obs West, de Fontein en de Balans. Met obs West, BSO het Lachhotel en peuteropvang Neverland vormen wij Kindcentrum Obs West. Hierdoor is de communicatielijn kort en sluiten we goed aan op elkaars wensen en mogelijkheden. Voor uw kind prettig dat BSO en onderwijs in hetzelfde gebouw zitten. Voor de peuters maakt het de stap naar school en BSO kleiner. Kinderen van de Fontein en de Balans komen lopend met onze pedagogisch medewerkers naar de locatie. Ook met deze scholen werken we goed samen om gezamenlijk klaar te staan voor uw kind.

Meer informatie

LRK 194944293

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
13.00 - 18.30
Dinsdag
13.00 - 18.30
Woensdag
13.00 - 18.30
Donderdag
13.00 - 18.30
Vrijdag
13.00 - 18.30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

010 202 24 31

Adres

Berliozstraat 11
2901 GA Capelle aan den IJssel
  • Avatar

    Nandani Ganesh

    locatiemanager