Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Onyx

Buitenschoolse opvang Onyx in Rotterdam Centrum

Introductie

Zoek je een kleinschalige buitenschoolse opvang (BSO) in Rotterdam centrum? Kijk dan niet verder, je hebt hem gevonden: wij zijn BSO Onyx.

Veilige en warme buitenschoolse opvang

Wij begeleiden kinderen in een belangrijke ontwikkelingsfase van hun leven. De pedagogisch medewerkers van BSO Onyx zijn zich daarvan bewust. Wij begrijpen dat ieder kind anders is. BSO Onyx zorgt voor een verantwoorde, veilige en warme omgeving. Je kind voelt zich hier geborgen en fijn!

Activiteiten

Na school mag een kind bij ons zelf kiezen wat het doet. Lekker rustig aan doen, bijvoorbeeld. Of je lekker uitleven. We bieden van alles. We hebben ons eigen lokaal. Vandaar loop je zo naar het activiteitenlokaal, de gymzaal en de gang. Wat een ruimte om te spelen! Ook buiten ligt een heerlijk speelterrein. Af en toe bezoeken de kinderen, samen met de pedagogisch medewerkers, musea en de bibliotheek. Of we gaan boodschappen doen op de markt. Wat gaat jouw kind doen? Met ons afwisselende activiteitenprogramma, valt er genoeg te kiezen. Zo ontdekt je kind wat hij of zij leuk vindt. Misschien ontdekt je kind iets nieuws! Laat je kind het zelf beleven!

Op de Willibrordschool

Je vindt BSO Onyx op de 1e verdieping en binnenkort in het activiteitenlokaal op de begane grond van de Willibrordschool. We werken intensief samen met de school. En weet je wat zo fijn is? Als er iets aan de hand is met je kind horen de pedagogisch medewerkers en de leerkrachten het van elkaar. Zo zorgen we ervoor dat je kind fijn opgroeit.

Meer informatie

LRK 192949056

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
14:30 - 18:30
Dinsdag
14:30 - 18:30
Woensdag
Gesloten
Donderdag
14:30 - 18:30
Vrijdag
14:30 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 82 04 32 52

Adres

Nieuwstraat 15
3011 GM Rotterdam
Centrum
  • Avatar

    Fatima Daali

    Locatiemanager