Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Oosterflank

BSO Oosterflank in Rotterdam Oosterflank

Introductie

Bij BSO Oosterflank betekent buitenschoolse opvang vooral plezier. Plezier in activiteiten en plezier met elkaar. We vangen kinderen van de basisschool de Pionier op in 2 verticale groepen op de begane grond van het schoolgebouw. Locatie Oosterflank is geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Op woensdag bieden we opvang op locatie Onze Wereld. Het activiteiten programma proberen we zo veel mogelijk te laten aansluiten bij de leeftijd en interesses van de kinderen.

BSO-tijd is vrije tijd

Kinderen weten prima wat ze op hun vrije middag na school willen doen bij BSO Oosterflank. Zelf spelen met vrienden of meedoen met één van de gezamenlijke activiteiten. Onze pedagogisch medewerkers dagen hen graag uit om eens iets nieuws te proberen of om zelf een activiteit te bedenken. Ook bekijken ze goed welke begeleiding een kind nodig heeft.

Het ontwikkelen van allerlei vaardigheden

Heel veel activiteiten die we bij BSO Oosterflank organiseren, spelen in op één van de ontwikkelingsgebieden van kinderen. Denk aan fantasiespel, taal en communicatie, sociale ontwikkeling, motorische ontwikkeling, cognitieve ontwikkeling, muziek/dans en toneel, natuur en milieu, techniek, sport en spel. Via het systeem KIJK! volgen we de ontwikkeling van je kind. Twee keer per jaar praten we je graag bij en bij bijzonderheden overleggen we natuurlijk direct met elkaar.

BSO Oosterflank deelt het pand met basisschool De Pionier

Ken je de school al? Dan weet je dat er binnen ruime speelruimtes zijn met allerlei spellen en materialen. Op het schoolplein kunnen de kinderen aan de gang met een groot speeltoestel en een zandbak. Ze kunnen basketballen en er is een voetbalveld. We maken ook geregeld uitstapjes in de buurt.

Is het vakantie? Dan mag uw kind naar BSO Oosterflank!

In de schoolvakanties mogen de kinderen elke dag komen. Extra leuk is dat we dan naar onze locatie in IKC Onze Wereld gaan. Ook zijn we veel op pad in de vakantie. Zo zijn we regelmatig te vinden in het Schollebos, Rollebollebos, het Kralingse Bos, de bouwspeeltuin, Plaswijckpark, speeltuin Pietje Bell, speeltuin Het Lage land, Taka TukaLand en het Zuiderpark.

Warme maaltijd

Wist je dat wij je kind een warme maaltijd kunnen aanbieden? De warme maaltijden worden geleverd door ‘Olivier eet gezond’. Er wordt rekening gehouden met de schijf van 5 en dat de kinderen voldoende groenten krijgen. Wekelijks wordt er een gevarieerd vers menu aangeboden waarbij rekening wordt gehouden met allergieën en/of geloofsovertuiging. De warme maaltijden worden tegen een kleine vergoeding aangeboden. Locatiemanager Agnes kan je meer informatie geven. Nieuwsgierig? Neem gerust contact met ons op voor een afspraak. Samen met je kind zijn jullie van harte welkom!

Meer informatie

LRK 148615259

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
14:45 - 18:30
Dinsdag
14:45 - 18:30
Woensdag
Gesloten
Donderdag
14:45 - 18:30
Vrijdag
14:45 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 12 52 54 95

Adres

Tyruspad 30
3067 MK Rotterdam
Oosterflank
  • Avatar

    Agnes de Groot

    Locatiemanager