Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Oosterflank

BSO Oosterflank in Rotterdam Oosterflank

Introductie

Bij BSO Oosterflank betekent buitenschoolse opvang vooral plezier. Plezier in activiteiten. Plezier met elkaar. Gaat uw kind voor het eerst naar BSO Oosterflank? Dan komt hij bij De Mini’s. Deze groep is voor kinderen van 4 tot 7 jaar. Voor de 4-jarigen zorgen we voor een veilig en rustig programma. Hoe ouder uw kind wordt, hoe uitdagender het programma wordt. Zodra uw kind 7 jaar is, mag hij naar een nieuwe groep: De Maxi’s!

BSO-tijd is vrije tijd

Kinderen weten prima wat ze op hun vrije middag na school willen doen bij BSO Oosterflank. Zelf spelen met vrienden. Of meedoen met één van de gezamenlijke activiteiten. Onze pedagogisch medewerkers dagen hen graag uit om eens iets nieuws te proberen. Of om zelf een activiteit te bedenken. Ook bekijken ze goed welke begeleiding een kind nodig heeft.

Het ontwikkelen van allerlei vaardigheden

Heel veel activiteiten die we bij BSO Oosterflank organiseren, spelen in op één van de ontwikkelingsgebieden van kinderen. Denk aan fantasiespel, taal en communicatie, sociale ontwikkeling, motorische ontwikkeling, cognitieve ontwikkeling, muziek/dans en toneel, natuur en milieu, techniek, sport en spel. Via het systeem KIJK! volgen we de ontwikkeling van uw kind. Twee keer per jaar praten we u graag bij. En bij bijzonderheden overleggen we natuurlijk direct met elkaar.

BSO Oosterflank deelt het pand met basisschool De Pionier

Kent u de school al? Dan weet u dat er binnen ruime speelruimtes zijn met allerlei spellen en materialen. Op het schoolplein kunnen de kinderen aan de gang met een groot speeltoestel en een zandbak. Ze kunnen basketballen en er is een voetbalveld. We maken ook geregeld uitstapjes in de buurt.

Ook kinderen van andere scholen komen naar onze BSO

Gaat uw kind naar de Cornelis Haak School? Dan kan het ook bij ons terecht. We halen de kinderen na schooltijd op. Als u ze komt ophalen, kunt u gratis parkeren op de Valenciadreef. En onze locatie ligt op loopafstand van metrostation Oosterflank.

Is het vakantie? Dan mag uw kind naar BSO Oosterflank!

In de schoolvakanties mogen de kinderen elke dag komen. Extra leuk is dat we dan naar onze locatie in IKC Onze Wereld gaan. Al zijn we meestal op pad in de vakantie. Zo zijn we vaak te vinden in het Schollebos, Rollebollebos, het Kralingse Bos, de bouwspeeltuin, Plaswijckpark, speeltuin Pietje Bell, speeltuin Het Lage land, Taka TukaLand en het Zuiderpark. En iedere zomervakantie staan de Gro-up Zomerspelen op het programma. Een gezellige sportdag waar alle locaties van Gro-up aan meedoen.

Warme maaltijd

Wist u dat wij uw kind een warme maaltijd kunnen geven? De warme maaltijden worden geleverd door Olivier eet gezond. Er wordt rekening gehouden met de schijf van 5 en dat de kinderen voldoende groenten krijgen. Wekelijks wordt er een gevarieerd vers menu aangeboden waarbij rekening wordt gehouden met allergieën en/of geloofsovertuiging. De warme maaltijden worden tegen een kleine vergoeding aangeboden. De locatiemanager kan u meer informatie geven.

Nieuwsgierig? Neem gerust contact met ons op voor een afspraak. U en uw kind zijn van harte welkom!

Meer informatie

Wat kost het?

Onze rekentool geeft je een beeld van wat kinderopvang jou kost.

LRK 148615259

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
14:45 - 18:30
Dinsdag
14:45 - 18:30
Woensdag
Gesloten
Donderdag
14:45 - 18:30
Vrijdag
14:45 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 12 52 54 95

Adres

Tyruspad 30
3067 MK Rotterdam
Oosterflank
  • agnes-de-groot-kinderopvang-bijdehand-300x300.png

    Agnes de Groot

    Locatiemanager